Мерлуза с ароматна коричка на фурна

28/01/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене65 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистената и измита риба на парчета, посолете я и я потопете в разбитите с вилица белтъци.

После оваляйте парчетата мерлуза в брашното, което сте смесили с галетата, розмарина, салвията и ситно нарязания магданоз и отново потопете в белтъците.

В намазнена тава наредете панираната риба и я печете в предварително загрята на 200 градуса фурна, докато коричката порозовее.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар