Лозови сарми с ориз и маслини

01/06/2019
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо37
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме лука, ориза и подправите с 1 чаша вода.

Добавяме доматеното пюре, маслините, обезкостени и нарязани и сусама.

С тази плънка завиваме лозови сарми. Нареждаме ги в дълбок съд.

Посоляваме, заливаме с олиото и 2 – 4 чаши вода. Варим около 40 минути на тих огън.

Гевгир за ориз, боб, леща и киноа-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Гевгир за ориз, боб, леща и киноа
4.60 лв.
3.54 лв.
Виж ››

Гевгирът за ориз може да се ползва за миене и на други зърнени или бобови култури. Има удобна дръжка и интересна форма. Гевгирът би бил чудесно допълнение към колекцията ви от готварски съдове.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар