Икономична картофена супа с грис

MarianaMariana
Новак
688
6
07/08/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме маслото и запържваме гриса и брашното до зачервяване, след което разреждаме запръжката с 5-6 ч.ч. вряла вода.

Загряваме олиото и запържваме до златисто нарязаните на кубчета картофи, докато се позачервят. След това ги пускаме в супата и ги оставяме да се варят около 20 минути.

Посоляваме ястието на вкус. Преди сваляне от котлона поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Застройваме картофената супа с разбитите яйца.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар