Зеленчукова кремсупа с фиде

MarianaMariana
Новак
691
1
59
24/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви25 мин.
Общо35 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре зеленчуците и ги сложете да се варят в подсолена вода до пълното им омекване.

След това сварените зеленчуци се прецеждат и пасират през гевгир. Връщат се отново в бульона, добавя се маслото и фидето и са вари на тих огън до увиране на фидето.

Готовата супа се сваля от котлона и се застройва с яйца и кисело мляко или малко лимонтозу.

Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: