Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Да, рецептата е прекрасна, но содената питка е без сирене. Това е въпрос на избор и всеки сам решава дали да сложи сирене. Ще си позволя един съвет. За да е мека питката слагам метална купичка с вода най-отдолу на фурната. Така питката е пухкава и бухва повече. ❤️
23.11.2024 19:12
17
2
Анонимен
Анонимен
Дали е содена или не, това е питка, да ви е сладко!
23.11.2024 09:38
2
Анонимен
Анонимен
Това не е содена питка! Точно преди Коледа пишете глупости!
22.11.2024 18:29
5
1
Анонимен
Анонимен
питката е содена, но това не е постната содена питка, която очаквате. Има содени питки, които не са постни ;)
23.11.2024 09:36
1
Lyubomir
Lyubomir
Рецептата е страхотна!
21.05.2024 12:22
3
Анонимен
Анонимен
Лесна и много вкусна! Благодаря за споделената рецепта!
21.01.2024 19:30
3
Анонимен
Анонимен
Стана много вкусна.
07.12.2023 20:45
3
Анонимен
Анонимен
Това не е содена питка!?
01.12.2023 18:55
3
1
Анонимен
Анонимен
Пробвайте да я печете в торбичка за пепене,така влагата се запазва и става пухкава,ще се насладите на пухкава содена питка.
23.09.2023 11:56
10
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Според мен това е бъркана питка, а не содена. Содената питка все пак се меси.
23.09.2023 10:42
10
2
Анонимен
Анонимен
Продуктите който са исписани няма колко захар се слага а във.преготвянето има
23.09.2023 00:16
3
2
3
Анонимен
Анонимен
Пише 1 суп. Лъж.
25.11.2024 13:44
1
Анонимен
Анонимен
Не четете между редовете.Написано е много ясно!
22.11.2024 18:28
Анонимен
Анонимен
1с.л.
22.11.2024 00:16