Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Лесна и много вкусна! Благодаря за споделената рецепта!
21.01.2024 19:30
Анонимен
Анонимен
Стана много вкусна.
07.12.2023 20:45
Анонимен
Анонимен
Това не е содена питка!?
01.12.2023 18:55
Анонимен
Анонимен
Пробвайте да я печете в торбичка за пепене,така влагата се запазва и става пухкава,ще се насладите на пухкава содена питка.
23.09.2023 11:56
6
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Според мен това е бъркана питка, а не содена. Содената питка все пак се меси.
23.09.2023 10:42
8
2
Анонимен
Анонимен
Продуктите който са исписани няма колко захар се слага а във.преготвянето има
23.09.2023 00:16
3
1