edin.bg»Статии»Свободно Време»Кога жените са най-склонни да искат секс?

Кога жените са най-склонни да искат секс?

Кога жените са най-склонни да искат секс?

Колкото и една жена да е готова да скочи в леглото с вас, тя надали ще си признае. Ако директно я попитате, дори вероятно би отговорила отрицателно.

Трябва ли това да ви отчайва? Не, изобщо.

Просто жените са си такива и за да сте убедени, че тя ще откликне на сексуалните ви желания, то е най-добре да се научите да я наблюдавате или дори да вложите малко повече мисъл по време на наблюденията си.

Защото има безброй ситуации, в които жените търсят секс и се превръщат в истински тигрици и е нужно само леко да ги "подбутнете". Ето някои от тези случаи, в които тя е палава.

По време на овулацията

Кога жените са най-склонни да искат секс?

Ако сте на първа среща, е логично, че няма директно да започнете да разпитвате кога е овулацията на събеседничката ви. Много по-лесно обаче се получават "нещата" с постоянната партньорка или дори с любовницата, ако имате такава. В подобни случаи е добре да сте наясно, че женската овулация е около 10-16-тия ден от цикъла ѝ. Това е моментът, в който нивото на хормоните на жените буквално започва да бошува. Насладете се на момента, но имайте предвид и факта, че именно през тези няколко дни забременяването се случва най-лесно.

След люта кавга

Жените са много емоционални създания. По време на бурни скандали от мъркащи и сладки котенца те могат скорострелно да се превърнат в истински тигрици, които дори могат да са и опасни. Но има ли нещо по-хубаво от това да разполагате с тигрица в леглото си? Просто се опитайте за малко да я озаптите и да я замъкнете в леговището ѝ. Нещата сами ще се наредят.

След дълго въздържание

Кога жените са най-склонни да искат секс?

Има много жени, които или не са прежалили старата си любов, или пък се страхуват директно да скочат в леглото с някой, когото не познават толкова добре. Те са прекарали седмици, месеци, а някои и години без секс. Дори и да са изкупили всички модели вибратори и други секс играчки, то те с нетърпение ще очакват секс с мъж "от плът и кръв".

При положителни емоции

Знаем, че всеки един личен успех или пък личен повод трябва да бъде "полят" и отпразнуван. Положителните емоции в такива ситуации са толкова силни, че дори и най-приятната компания с приятели, както и няколкото чашки вино или бира не биха заместили един добър секс. Забавлявайте се и се отдайте на момента, когато тя е навита за любовни игри!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати