Edin.bg»Статии»Свободно Време
Свободно Време

Свободно Време

Какво обичате да правите през свободното си време ? Забавни идеи, интересни хобита и всичко, с което може да запълните свободното време , което успеете да отделите за себе си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кога какъв брой и цвят цветя се подаряват?Кога какъв брой и цвят цветя се подаряват?
22 Януари
Кога какъв брой и цвят цветя се подаряват според повода? Правила за подаряване на цветя. Какво трябва да знаем, когато подаряваме цветя?
Качества, необходими на успешния предприемачКачества, необходими на успешния предприемач
04 Дек.
Същността на предприемачеството е вътрешното желание и способността да се предприемат инициативи, да се намират решения на проблеми и да се изграждат нови възможности. Качества, необходими на успешния предприемач.
Коледни пожелания за децаКоледни пожелания за деца
22 Ноем.
Коледа безспорно е най-любимият празник на децата. Малчуганите свързват празника с появата на Дядо Коледа и получаването на мечтаните подаръци, затова този ден доставя магия, както на тях, така и на техните родители. Коледни пожелания за деца.
Работохолизмът е опасен или защо не трябва да прекалявате с работатаРаботохолизмът е опасен или защо не трябва да прекалявате с работата
21 Ноем.
Има хора, които живеят, за да работят и могат без проблем да останат на работа по 10, 12 и дори 14 часа. Работохолизмът е опасен или защо не трябва да прекалявате с работата.
Защо да пътуваме сами? Безценни съвети за соло пътешественициЗащо да пътуваме сами? Безценни съвети за соло пътешественици
12 Окт.
Соло пътуванията водят до неочаквани изненади и незабравими приключения. Самостоятелното пътуване може да ви помогне да се развивате като личност, като научите повече за себе си. Причини защо да пътувате сами
Супер летен стил: Каква е перфектната комбинация от обувки и тоалети?Супер летен стил: Каква е перфектната комбинация от обувки и тоалети?
14 Август
Случвало ли ви се е да се чудите кои обувки с какви дрехи да съчетаете? Предлагаме няколко съвета как да съчетаете дрехите си с любимите си чифтове обувки това лято, а и всеки друг сезон.
Оригинални пожелания за ЦветницаОригинални пожелания за Цветница
09 Април
И Да си носиш гордо името, без което надали има пожелание за имен ден и Цветница дори. Оригинални пожелания за Цветница според това какво символизира името ви и на кое цвете сте кръстени
Оригинални пожелания за рожден ден на мъжОригинални пожелания за рожден ден на мъж
17 Март
Рождените дни са специален повод, който изисква празнуване и радост и намирането на перфектните думи. Оригинални пожелания за рожден ден на мъж.
Знаци, че си емоционално интелигентенЗнаци, че си емоционално интелигентен
15 Март
Да се ​​научите да разпознавате този вид интелигентност, както собствената си, така и тези на другите, и да използвате тази информация може да увеличи шансовете ви за постигане на целите ви.
Кога може да искаме обезщетение при закъснял полет?Кога може да искаме обезщетение при закъснял полет?
03 Март
Закъсненията на полетите могат да бъдат разочароващи и стресиращи, особено когато нарушават плановете ви за пътуване. Кога може да искаме обезщетение при закъснял полет?
Кога и как се празнува Свети ДуинуенКога и как се празнува Свети Дуинуен
16 Февр.
Също както Свети Валентин денят на Свети Дуинуен е уелски празник, който е посветен на любимите хора. На този празник хората изразяват любовта си един към друг, празнуват връзката си, като си разменят картички, подаръци и
Най-забавните пожелания за сватбаНай-забавните пожелания за сватба
15 Февр.
Най-забавните пожелания за сватба. Какво казват за любовта някои известни личности? Креативни идеи, от които можете да се възползвате и да ги добавите към личното си пожелание към младоженците