Edin.bg»Статии»Свободно Време
Свободно Време

Свободно Време

Какво обичате да правите през свободното си време ? Забавни идеи, интересни хобита и всичко, с което може да запълните свободното време , което успеете да отделите за себе си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Знаци, че си емоционално интелигентенЗнаци, че си емоционално интелигентен
15 Март
Да се ​​научите да разпознавате този вид интелигентност, както собствената си, така и тези на другите, и да използвате тази информация може да увеличи шансовете ви за постигане на целите ви.
Кога може да искаме обезщетение при закъснял полет?Кога може да искаме обезщетение при закъснял полет?
03 Март
Закъсненията на полетите могат да бъдат разочароващи и стресиращи, особено когато нарушават плановете ви за пътуване. Кога може да искаме обезщетение при закъснял полет?
Кога и как се празнува Свети ДуинуенКога и как се празнува Свети Дуинуен
16 Февр.
Също както Свети Валентин денят на Свети Дуинуен е уелски празник, който е посветен на любимите хора. На този празник хората изразяват любовта си един към друг, празнуват връзката си, като си разменят картички, подаръци и
Най-забавните пожелания за сватбаНай-забавните пожелания за сватба
15 Февр.
Най-забавните пожелания за сватба. Какво казват за любовта някои известни личности? Креативни идеи, от които можете да се възползвате и да ги добавите към личното си пожелание към младоженците
Пожелания за рожден ден на дете от баба и дядоПожелания за рожден ден на дете от баба и дядо
21 Януари
Когато в семейството се появи дете, щастливи са не само родителите, но и бабата и дядото. Пожелания за рожден ден на дете от баба и дядо:
Подходящи пожелания за имен денПодходящи пожелания за имен ден
19 Януари
Пожеланията са красив словесен или текстови вариант за изказване на почит, уважение, любов или искрено приятелство. Подходящи пожелания за имен ден:
Мили пожелания за любиматаМили пожелания за любимата
11 Януари
Любимият човек има специално и незаменимо място в живота на всеки от нас. Половинката е нашата сродна душа, наш доверен спътник и човек, към когото изпитваме искрени любовни чувства. Мили пожелания за любимата:
Оригинални пожелания за учителОригинални пожелания за учител
10 Януари
Учителят играе незаменима роля в нашия живот. Той е нашият просветител, който ни дава път към знанието и ни спомага по пътя на личностното израстване. Оригинални пожелания за учител:
Оригинални пожелания за напускащ колегаОригинални пожелания за напускащ колега
07 Дек.
Вижте какви оригинални пожелания можете да поднесете на своите напускащи колеги.
Пожелания за рожден ден за приятелПожелания за рожден ден за приятел
29 Ноем.
Приятелят е значима фигура в живота ни, затова е важно да го оценяваме и да почитаме подобаващо неговите празници, като му припомняме колко много значи той за нас. Ето и някои оригинални пожелания за приятел
Пожелания за нова работаПожелания за нова работа
29 Ноем.
Получаването на нова работа е такъв типичен пример за повод, който заслужава пожелания. Когато някой близък или познат започне ново кариерно начинание. Пожелания за човек, който стартира нова работа
Как да се запозная с женаКак да се запозная с жена
08 Ноем.
Къде обаче можете да срещнете жена и как да я заговорите. Ето тук накратко ще ви покажем как можете да се запознаете с жена. Най-важното е да имате спретнат вид, чиста коса и нокти. Усмихвайте се!