edin.bg»Статии»Свободно Време
Свободно Време

Свободно Време

Какво обичате да правите през свободното си време ? Забавни идеи, интересни хобита и всичко, с което може да запълните свободното време , което успеете да отделите за себе си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дестинации за романтична ваканцияДестинации за романтична ваканцияБи било наистина чудесно за романтична ваканция да можете да обиколите целия свят и наистина ви го пожелаваме, но България предлага уникални дестинации за романтична ваканция
Важните съвети за парите от най-богатите хора в светаВажните съвети за парите от най-богатите хора в светаДори да не бихте се определили като материалисти, то надали ще имате нещо против да разполагате с повече пари. Това са някои важни съвети за парите от най-богатите хора в света.
Важни съвети при онлайн запознанстваВажни съвети при онлайн запознанстваСоциалният живот в интернет никога не е бил по-актуален, отколкото сега – в условията на пандемия. Важни съвети при онлайн запознанства:
Хобита за момчетаХобита за момчетаМомчетата обичайно си падат по бойни спортове, футбол или други групови спортове, по коли, мотори и какво ли още не. Идеи за момчешко хоби. Какви хобита имат момчетата?
Кога да сменим накладкитеКога да сменим накладкитеЕдин от най-важните елементи на автомобила са спирачките. Затова е от изключително значение да поддържате спирачките си в изправност - като сменяте накладките. Кога е време да смените накладките?
Най-безвкусните мъжки шегиНай-безвкусните мъжки шегиМъжете си мислят, че жените са сложни създания, чието разгадаване е невъзможно. Всъщност не е точно така. Жените обаче много мразят безвкусните мъжки шеги. Вижте кои шеги трябва да си спестите пред една жена.
Уникални пожелания за добро утроУникални пожелания за добро утроДенят се познава от сутринта. Затова е много важно всяка сутрин да се будите с усмивка, с пожелание за добро утро от близък човек. Уникални пожелания за добро утро.
Какво отблъсква мъжетеКакво отблъсква мъжетеИма много версии по въпроса какво отблъсква мъжете в жените и обратното. Дискусиите по темата продължават. Все пак, тук избрахме някои критерии, които пълноценно биха отговорили на въпроса какво отблъсква мъжете?
Кога жените са най-склонни да искат секс?Кога жените са най-склонни да искат секс?Колкото и една жена да е готова да скочи в леглото с вас, тя надали ще си признае. Ако директно я попитате дори вероятно би отговорила отрицателно. Трябва ли това да ви отчайва? Не, изобщо. Просто жените са си такива и за да сте убедени, че тя ще откликне
Какво отблъсква жените?Какво отблъсква жените?Тук ще се опитаме да ви покажем с какво трябва да сте внимателни когато сваляте някоя жена или по-конкретно какво най-много би я отблъснало, за да избегнете подобни грешки.
Засаждане и отглеждане на люти чушкиЗасаждане и отглеждане на люти чушкиМного хора, които са любители на по-пикантните и люти подправки, се занимават и с отглеждането на люти чушки. Да засади и отгледа люти чушки в саксия или на двора, е по силите на всеки
Съвети и грижи при отглеждането на сансевиераСъвети и грижи при отглеждането на сансевиераЗад претенциозното име Сансевиера се крие едно растение, което можете да срещнете в много домове и което доста наподобява мечове. Сансевиера е известно и с други имена като Змийски език, Свекървен език, Индийски меч