edin.bg»Статии»Свободно Време
Свободно Време

Свободно Време

Какво обичате да правите през свободното си време ? Забавни идеи, интересни хобита и всичко, с което може да запълните свободното време , което успеете да отделите за себе си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Честваме международния ден на кафетоЧестваме международния ден на кафетоПроучване, проведено във Великобритания по случай Международния ден на кафето, е установило, че любителите на кафето са по-богати и по-щастливи от останалите.
На 8 септември честваме Рождество на Пресвета БогородицаНа 8 септември честваме Рождество на Пресвета БогородицаНа 8 септември Църквата отбелязва един от трите най-големите християнски празници - Рождество Богородично. Този празник се нарича още и Малка Богородица и се отбелязва тържествено със събори в страната.
Какви тайни разкриват устните ти?Какви тайни разкриват устните ти?Според древната наука физиогномика чертите на лицето определят и характера на човек. Формата на устните пък изиграва огромна роля за някои наши лични качества.
Пророчествата на Слава Севрюкова за българския народПророчествата на Слава Севрюкова за българския народСлава Севрюкова е сред най-известните български гадателки. Нейните феноменални пророчества са известни в целия свят, а мнозина я сравняват с Баба Ванга.
Най-скъпите модели колиНай-скъпите модели колиНай-бързата кола в света е Bugatti Veyron Super Sport, но вече не заема челната позиция за най-скъп автомобил. Новият отличник в класацията за най-скъпи коли е произведен в Италия и се нарича LykanHypersport.
Най-добрите мъжки хобитаНай-добрите мъжки хобитаЩе се съсредоточим върху някои мъжки занимания, които са добре известни, но надали често ги възприемате като типичните мъжки хобита. Това са някои по-малко известни, но също добри мъжки хобита.
Какви жени харесва мъжът Близнаци?Какви жени харесва мъжът Близнаци?Ако е скучна и редова домакиня, това със сигурност не е правилната жена за мъжа Близнак. Ето какви жени харесват мъжете Близнаци
Дестинации за романтична ваканцияДестинации за романтична ваканцияБи било наистина чудесно за романтична ваканция да можете да обиколите целия свят и наистина ви го пожелаваме, но България предлага уникални дестинации за романтична ваканция
Важните съвети за парите от най-богатите хора в светаВажните съвети за парите от най-богатите хора в светаДори да не бихте се определили като материалисти, то надали ще имате нещо против да разполагате с повече пари. Това са някои важни съвети за парите от най-богатите хора в света.
Важни съвети при онлайн запознанстваВажни съвети при онлайн запознанстваСоциалният живот в интернет никога не е бил по-актуален, отколкото сега – в условията на пандемия. Важни съвети при онлайн запознанства:
Хобита за момчетаХобита за момчетаМомчетата обичайно си падат по бойни спортове, футбол или други групови спортове, по коли, мотори и какво ли още не. Идеи за момчешко хоби. Какви хобита имат момчетата?
Кога да сменим накладкитеКога да сменим накладкитеЕдин от най-важните елементи на автомобила са спирачките. Затова е от изключително значение да поддържате спирачките си в изправност - като сменяте накладките. Кога е време да смените накладките?