Edin.bg»Избрани Колекции»Пълнено Прасенце
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено Прасенце

Пълнено Прасенце

Открий всички 12 избрани предложения относно пълнено прасенце в Edin.bg.
Пълнено телешко филеПълнено телешко филеНарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко. Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките...
Пълнено агне на пещПълнено агне на пещ
Пълненото агне на пещ събира цялото семейство около трапезата....
Пълнено цвекло на фурнаПълнено цвекло на фурна
При поднасяне по желание декорирайте готовото пълнено цвекло с цели орехови ядки....
Пълнено пиле по австралийскиПълнено пиле по австралийски
Зашийте пълненото пиле, намажете го със смес от разтопеното масло, горчицата и кетчупа и го печете в умерена фурна....
Пълнено пиле със сиренеПълнено пиле със сирене
1
В тавичка сложете пълненото пиле, добавете виното, водата, олиото и маслото и печете в умерена фурна, като от време на време поливате със соса....
Пиле, пълнено с рибаПиле, пълнено с риба
Сложете пълненото пиле в тава с малко вода и печете във фурна, като няколко пъти го обръщате и заливате с получения сос....
Пълнено пиле със зеленчуциПълнено пиле със зеленчуци
Обезкостете гръдния кош и махнете бутчетата на суровото пиле, намажете го със сол, червен пипер, чубрица, стрития чесън и лимонов сок и го оставете...
Пълнено пиле в гювечПълнено пиле в гювеч
Пълненото пиле в гювеч се поднася, разпределено на порции с доматен сос и плънка отстрани....
Пълнено агнешко бутче на фурнаПълнено агнешко бутче на фурна
Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...
Пълнено пиле в глинен съдПълнено пиле в глинен съд
Пълненото пиле в глинен съд е готово....
Печено пълнено пиле с оризПечено пълнено пиле с ориз
Лесно и вкусно печено пълнено пиле с ориз!...
Пълнено печено пиле с 4 сиренаПълнено печено пиле с 4 сирена
Пълненото печено пиле с 4 сирена е готово....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
51
43
30
23
10
Дай твоята оценка: