Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешки Сърца Задушени

Поднесете пилешките сърца на фурна топли с подходяща напитка.
Добър апетит!...

Почистете пилешките сърца, сложете в тиган с олио и задушете 15 минути.
Добавете нарязаните морков и лук....

Овнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови. След което се запържва от всички страни в загрятото...

1

Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз.
Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...

Начуквате агнешкото бутче с дървен чук и шпиковате месото на няколко места с чесън. Осолявате го със сол и червен пипер и го слагате да се запържи...

Телешкото задушено с гъби и праз в гювеч е много вкусно и лесно за приготвяне....

И ето, че си имаме вкусно свинско задушено с грах в тенджера под налягане....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: