Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Запържени пилешки сърца с лук и рукола

Запържени пилешки сърца с лук и рукола

Запържени пилешки сърца с лук и рукола
Снимка: Веселина Константинова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Поднесете запържените пилешки сърца с магданоз за още по-страхотен вкус"

Необходими продукти

  • червен лук - 1 глава
  • пилешки сърца - 500 г
  • масло - 1/2 ч.ч. растително
  • доматен сок - 4 с.л.
  • рукола
  • лук - 1 глава
  • магданоз - сух
  • моркови - 2 бр.
  • сол
  • червен пипер - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилешките сърца, сложете в тиган с олио и задушете 15 минути.

Добавете нарязаните морков и лук. Сипете доматения сок, червения пипер и солта.

Гответе до оставане на мазнина.

Запържените пилешки сърца с лук и рукола поднесете с магданоз.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: