Edin.bg»Избрани Колекции»Осоляване и сушене на месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за осоляване и сушене на месоСушено месо е всяко месо, което е запазено чрез отстраняване на влагата....
Съвети при осоляване на кайма
Как трябва да я осоляваме и колко сол се слага, ще разберем в следващите редове....
Гювечета без месо
Измийте и сварете картофите. Охладете и ги нарежете на кубчета.
Намажете с олио гювечето. Смесете сварените картофи с натрошеното сирене и праза...
Такос без месо
Наситнете лука и го запържете в загрятото олио. Овкусете с подправките и разбъркайте, за да си пуснат аромата.
Намачкайте отцедения от консервата...
Солянка с месо
От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон.
След като бульонът е готов, извадете месото и го използвайте...
Защо ядем месо?
Човекът е всеяден. Дебатът за това кое месо е най-здравословно никога няма да приключи.
Месото е най-важният източник на протеини, а освен...
Гъбена яхния без месо
Загрейте маслото и запържете маслото. Сипете малко вода, кипнете и свалете от огъня.
Загрейте олиото в тенджера и запържете до златисто почистените...
Диетичен ориз без месо
Наситнете лука.
Загрейте олиото с маслото в подходящ съд и задушете лука за няколко минути, като добавите и малко вода.
Когато лукът омекне...
Пълнени гъби без месо
Почистете гъбите от пънчетата и ги обелете.
Във всяка гъбка сложете парче масло и ги поръсете с хималайска сол.
Загрейте фурната и запечете...
Картофена салата без месо
Сварете морковите и картофа. Отцедете и ги нарежете на кубченца.
Печените чушки нарежете на ленти.
В подходяща чиния наредете картофите в...
Крем супа без месо
Обелете и нарежете картофите, моркова и лука. Сипете ги в тенджера и ги залейте с вода (2-3 пръста над тях).
Поръсете с малко олио и ги сварете...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: