Edin.bg»Избрани Колекции»Осоляване и сушене на месо


При двата вида осоляване може да се използват подправки - черен пипер, бахар, дафинов лист, които придават вкус и аромат на рибното месо....

Ако искате да направите кюфтета от кайма, а не от месо, количеството сол е същото....

Приготвянето включва процеси като избор на месо, осоляване, сушене и подправяне....

Но в свинското месо има много мазнини, което поражда много въпроси дали такова месо е полезно за хората....

Оставяме месото 30 минути да попие подправките, след което загряваме маслото и изпърваме всяка пържола от двете страни до зачервяване....

Налейте половин чаша топла вода, подсолена, и задушавайте на тих огън, докато месото остане само на мазнина....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: