Edin.bg»Избрани Колекции»Манастирски Гювеч с Ориз


Цялото пълнено пиле в гювеч по манастирски е много вкусно.
Добър апетит!...

Постният ориз с тиквички и гъби по манастирски е готов....

Щом се зачерви, наливаме достатъчно количество гореща вода и прибавяме измития ориз....

Когато лукът се запържи, прибавяме ориза, запържваме го за кратко и него....

Ако ти харесва рецептата, опитай и предложенията ни за джолан в гювеч, славянски гювеч или банска капама в гювеч....

Извадете ги, нарежете ги на парчета и ги сложете в глинен гювеч заедно с мазнинката....

Нарежете на филийки главите лук, добавете нарязаните зелени пиперки, доматите, картофите и зеления фасул.
Към тях добавете и останалите зеленчуци...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
41
33
20
10
Дай твоята оценка: