Edin.bg»Избрани Колекции»Курабии с мас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Курабии с мас

Курабии с мас

Открий всички 12 кулинарни идеи относно курабии с мас в Edin.bg.
Обикновени курабии с масОбикновени курабии с масИзрежете домашните курабийки с оформи или шприцовайте директно върху тава за печене. Печете обикновените курабии с мас....
Захаринки Войнишки КурабииЗахаринки Войнишки Курабии
Захаринките Войнишки Курабии са много вкусни....
Курабии със сусамКурабии със сусам
Курабиите се прехвърлят в тава върху хартия за печене. Намазват се с белтък и се поръсват със сусам....
Обикновени курабии захаринкиОбикновени курабии захаринки
При готовност оставете тези домашни курабийки да изстинат и тогава им се насладете. Обикновени курабии захаринки са много вкусни....
Класически лимонови курабииКласически лимонови курабии
Класическите лимонови курабии са готови....
Турски курабии ПишманиеТурски курабии Пишмание
Сервирайте турските курабии Пишмание за празник и за делник! Източник: Savinch Adil...
Ретро курабии с лешнициРетро курабии с лешници
Ретро курабиите с лешници са много вкусни....
Усукани курабии с ванилияУсукани курабии с ванилия
Сложете във фурна на 180 градуса и печете усуканите курабии с ванилия до готовност....
Бели локумки с масБели локумки с мас
Смесете брашната с пудрата захар, ванилията и бакпулвер. Разбийте жълтъците и ги смесете с разтопената мас. Сипете ги в брашната и постепенно...
Традиционни локумки с масТрадиционни локумки с мас
Замесете меко тесто от брашното, водата, содата и разтопената мас. Оставете го да почине за кратко. Разделете тестото на малки топчета и всяко...
Джинджифилови курабии с кленов сиропДжинджифилови курабии с кленов сироп
Оставете джинджифиловите курабии с кленов сироп да се охладят и ги поднесете с горещ шоколад. Да ви е сладко!...
Ябълкови курабии с богата плънкаЯбълкови курабии с богата плънка
Извадете готовите ябълкови курабии с богата плънка, оставете на изстинат и поръсете с пудра захар. Поднесете със следобедния чай....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: