Edin.bg»Избрани Колекции»Как се прави желе за ядене
Как се прави желе за ядене

Как се прави желе за ядене

Разгледай всички 12 избрани предложения за как се прави желе за ядене в Edin.bg.
Как се прави шарена солКак се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
5
Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол. Сложете капак и тежест върху него, може камък....
Прави банички със спанак и сиренеПрави банички със спанак и сирене
Трябва да се сгъстят добре. Разгънете кора за баница и я намазнете навсякъде с около 1/3 от домашната майонеза....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Прави банички с пилешко и топено сиренеПрави банички с пилешко и топено сирене
Прави банички с пилешко и топено сирене хапвайте, докато са топли!...
Панирани тиквички, топящи се в устатаПанирани тиквички, топящи се в устата
Объркайте много добре, за да се смесят. В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....
Пълнени картофи топящи се в устатаПълнени картофи топящи се в устата
1
Картофите се варят в подходящ съд. Оставят се да изстинат и се разрязват на две половини....
Желе от прасковиЖеле от праскови
Свалете от огъня и оставете да се охладят. Отделно разтопете желатина в половин чаша студена вода....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: