Edin.bg»Избрани Колекции»Как се готвят свински чревца

Заливаме продуктите с 2 к.ч. гореща вода и задушаваме ястието, докато се изпари водата и чревцата останат само на масло....

Взимаме почистени агнешки чревца, най-добре направо направени на плетеници.
Посоляваме ги от всички страни и ги овкусяваме с червен пипер....

След това плитките агнешки чревца се потапят последователно в разбитите яйца и галета....

Лютият червен пипер също е по желание - ако сте любители на пикантното, добавете малко....

Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....

1

Объркайте много добре, за да се смесят.
В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....

Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: