Edin.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Оцет от Кисело Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Оцет от Кисело Вино

Как се Прави Оцет от Кисело Вино

Открий всички 12 кулинарни идеи относно как се прави оцет от кисело вино в Edin.bg.
Как се прави шарена солКак се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол. Сложете капак и тежест върху него, може камък....
Прави банички със спанак и сиренеПрави банички със спанак и сирене
Трябва да се сгъстят добре. Разгънете кора за баница и я намазнете навсякъде с около 1/3 от домашната майонеза....
Прави банички с пилешко и топено сиренеПрави банички с пилешко и топено сирене
Прави банички с пилешко и топено сирене хапвайте, докато са топли!...
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Истински ябълков оцетИстински ябълков оцет
Истинският ябълков оцет е готов....
Как се прави кисело зеле в бидонКак се прави кисело зеле в бидон
Киселото зеле се прави в бидон, за да може то да придобие хубав вкус и аромат....
Панирани тиквички, топящи се в устатаПанирани тиквички, топящи се в устата
Объркайте много добре, за да се смесят. В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: