Edin.bg»Избрани Колекции»Баница с Локум и Сироп
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница с Локум и Сироп

Баница с Локум и Сироп

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно баница с локум и сироп в Edin.bg.
Сироп от джанкиСироп от джанки. сироп към 1 ч.ч. захар)....
Сироп от аронияСироп от арония
Отцедения сироп се налива в подходящи шишета и се вакумирва 3-4 мин. Готовия сироп може да разреждате според предпочитанията ви....
Постна баница с локумПостна баница с локум
1
Постната баница с локум е готова....
Домашен сироп от вишниДомашен сироп от вишни
1
Прецедете през марля и на всеки литър получен сок прибавете по 500 г захар, варете сиропа на силен огън и към края, когато се получи необходимата...
Сладка баница саралия с локумСладка баница саралия с локум
Когато е готова, разрежете по средата и полейте сладката баница саралия с локум с изстиналия сироп и поднесете....
Сполучлива сладка баница с локумСполучлива сладка баница с локум
Покрийте баницата с чиста кърпа, за да се задуши. Сполучливата сладка баница с локум е готова....
Традиционна сладка баница с локумТрадиционна сладка баница с локум
Изпечете баницата с локум на 180 градуса до златисто. Залейте любимата сладка баница с приготвения сироп....
Сироп от вишни за зиматаСироп от вишни за зимата
Добавете 1 ч.л. лимонена киселина (за 1 л сироп). Оставете за около 4 минути. Пригответе си чисти и сухи бутилки, в които да налеете сиропа....
Класически сироп от бял бъзКласически сироп от бял бъз
3
Готовият сироп се си сипва в стъклени шишета с метални капачки....
Кексчета със сироп от агавеКексчета със сироп от агаве
Към тях добавяме точно в този ред сиропа от агаве, зехтина, лимоновия сок и бадемовото мляко....
Концентриран сироп от черен бъзКонцентриран сироп от черен бъз
Концентрираният сироп от черен бъз е много полезен....
Баница с ябълки, локум и орехиБаница с ябълки, локум и орехи
Сочната сладка баница се пече на 200°C до зачервяване. Като изстине, баницата с ябълки, локум и орехи се поръсва с пудра захар....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: