Edin.bg»Избрани Колекции»Апетитка Начин на Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Апетитна селска чорбаВъв вряла подсолена вода поставяме нарязаните на дребно пиперки. Оставяме ги да поврат няколко минути, след което прибавяме картофите, нарязани на...
Агнешко руло с апетитна плънка
Обезкостеното месо се начуква с дървено чукче и се овкусява със сол и черен пипер. Отгоре са разстила плънката, приготвена от каймата, настъргания...
Апетитен зелен хайвер
Патладжаните се изпичат - на фурна, в чушкопек, както решите. Задушава се и се обелва.
Чесънът се счуква, добавя се към обеления и нарязан на кубчета...
Апетитна туршия с чушки и моркови
Опичаме леко чушките и без да ги белим, ги нарязваме на ивички, като същевременно ги почистваме от семето.
Измиваме морковите, настъргваме ги...
Апетитни моркови с яйца
Почистваме морковите, нарязваме ги на тънки колелца и ги пускаме да се варят в подсолен вода до омекване. Прецеждаме готовите моркови и ги намачкваме...
Заек с апетитен доматен сос
Накисваме заека за две денонощия в студена вода, като от време на време сменяме водата.
Нарязваме на парчета, заливаме с вода и кипваме. Изхвърляме...
Апетитни картофи на фурна с песто
Обелете и нарежете картофите на кръгчета с дебелина около 1 см.
В тава за печене сложете хартия и наредете картофите. Посолете и ги овкусете със...
Руло с мозък и апетитен сос
Омесете мляното телешко месо с яйцето, ситно нарязания лук, хляба, магданоза и содата. Оставете омесената кайма да почива поне 1 чак на студено....
Печени пилешки крилца с апетитен сос
Измийте крилцата със студена вода, подсушете ги, отрежете острите им краища с ножица, разрежете ги на две и ги натрийте със сол и черен пипер. Ако...
Апетитни кюфтета от телешко месо със спанак
Добре почистеният спанак се сварява до омекване в подсолена вода, след което се отцежда и са накълцва на ситно.
Спанакът се смесва със смляното...
Кюфтенца по шведски с апетитен боровинков сос
Кюфтенцата по шведски с апетитен боровинков сос са готови....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: