Edin.bg»Избрани Колекции»Апетитка Начин на Приготвяне


Обезкостеното месо се начуква с дървено чукче и се овкусява със сол и черен пипер. Отгоре са разстила плънката, приготвена от каймата, настъргания...

Патладжаните се изпичат - на фурна, в чушкопек, както решите. Задушава се и се обелва.
Чесънът се счуква, добавя се към обеления и нарязан на кубчета...

Опичаме леко чушките и без да ги белим, ги нарязваме на ивички, като същевременно ги почистваме от семето.
Измиваме морковите, настъргваме ги...

Почистваме морковите, нарязваме ги на тънки колелца и ги пускаме да се варят в подсолен вода до омекване. Прецеждаме готовите моркови и ги намачкваме...

Накисваме заека за две денонощия в студена вода, като от време на време сменяме водата.
Нарязваме на парчета, заливаме с вода и кипваме. Изхвърляме...

Омесете мляното телешко месо с яйцето, ситно нарязания лук, хляба, магданоза и содата. Оставете омесената кайма да почива поне 1 чак на студено....

Измийте крилцата със студена вода, подсушете ги, отрежете острите им краища с ножица, разрежете ги на две и ги натрийте със сол и черен пипер. Ако...

Обелете и нарежете картофите на кръгчета с дебелина около 1 см.
В тава за печене сложете хартия и наредете картофите. Посолете и ги овкусете със...

Добре почистеният спанак се сварява до омекване в подсолена вода, след което се отцежда и са накълцва на ситно.
Спанакът се смесва със смляното...

Кюфтенцата по шведски с апетитен боровинков сос са готови....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: