

Вижте също как да си направите класическата баклава с орехи или любимата новогодишна баклава....

След като поври известно време, изхвърлете водата и сипете нова.
Междувременно сварете кисело зеле....

Махнете водата, изплакнете пак и налейте нова вода.
Добавете нарязаните чушки, лук, моркови, дафиновия лист, олиото....

Сложете боба да се вари, след 10 минути сменете водата с нова. Добавете олиото, дафиновия лист и сминдуха. После прецедете и запазете водата....

Сменете водата с нова и отново сложете да се вари.
Прибавете към боба нарязаните зеленчуци - чушка, морков и лук....

Изхвърляме първата вода, наливаме нова, добавяме главата лук и варим до пълното омекване на фасула....

На другия ден водата се изхвърля, бобът се залива с нова и се слага да се вари....

5

1

Отцедете го след това и го сложете на котлона в същата тенджера с нова вода. Варете го на умерена температура с малко олио....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
52
41
30
22
10
Дай твоята оценка: