Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш с Карамелизирани Ябълки и Сметана

Сладкиш с Карамелизирани Ябълки и Сметана

Прегледай всички 36 подбрани съвети относно сладкиш с карамелизирани ябълки и сметана в Edin.bg.
Плодова салата от ябълкиПлодова салата от ябълкиНарежете на кръгчета или полумесеци измитите, обелени и почистени от семенната част ябълки, поръсете ги със захарта и залейте със сок от вишни и коняк...
Тиквен щрудел с ябълкиТиквен щрудел с ябълки
Напръскайте с вода, покрийте с кърпа и след като изстине, поднесете тиквения щрудел с ябълки, поръсен с пудра захар....
Пълнени ябълки с крамбълПълнени ябълки с крамбъл
С тази смес пълним издълбаните ябълки. Най-отгоре поставяме по парченце масло....
Бутер воловани с ябълкиБутер воловани с ябълки
Бутер воловани с ябълки са много вкусни....
Австрийски щрудел с ябълкиАвстрийски щрудел с ябълки
Най-вкусният щрудел с ябълки е готов....
Шоколадов кекс с ябълкиШоколадов кекс с ябълки
Поднесете шоколадовия кекс с ябълки, поръсен с пудра захар....
Английски десерт с ябълкиАнглийски десерт с ябълки
Вкусният сладкиш е готов! Поднесете английския десерт с ябълки за специален повод....
Сочни мъфини с ябълкиСочни мъфини с ябълки
Сочните мъфини с ябълки са много вкусни!...
Сладко от белени ябълкиСладко от белени ябълки
Започва да се образува гъсто сиропче, а парченцата ябълки променят цвета си....
Зеленчукова супа със сметанаЗеленчукова супа със сметана
Почистения лук нарежете на кръгчета, а целината – на по-едро, накълцайте обеления чесън и ги изпържете за 5 мин. в тиган с горещо масло, като ги разбърквате...
Пилешки кюфтета със сметанаПилешки кюфтета със сметана
Почистете приготвените пилешки гърди от костите и кожата и ги накълцайте много ситно със сатър или ги смелете с месомелачка. Омесете ги със средата...
Малинова Шарлота със сметанаМалинова Шарлота със сметана
Намажете по краищата дъното на формата, която ще ползвате, с дулсе де лече. След това започнете да лепите бишкотите, обикаляйки цялата форма....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: