Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически домати, пълнени с кайма и оризКласическите домати, пълнени с кайма и ориз се пекат на 200 градуса до готовност на ориза....
Мусака с кайма и ориз без заливка
Размийте каймата с малко вода, изпържете я в част от олиото до побеляване и изпаряване на водата, объркайте я със солта, червения пипер и чубрицата...
Класически зелеви сарми в йенско стъкло
Може да си добавите кайма, ако не искате да хапвате постни сарми.
Бон Апети с тези класически зелеви сарми в йенско стъкло!...
Сарми от агнешки дроб по селски
Готовите сарми заливаме с разбитите яйца, връщаме за кратко във фурната да ги запечем и поднасяме задължително с кисело мляко....
Най-вкусните зелеви сарми на баба
Добавете каймата и чаша вода да се раздроби. Овкусете с черен пипер, риган, чубрица и сол. Добавете измития ориз....
Сарми с прясно зеле в доматен сос
Сипете на дъното на тава доматен сос, а отгоре подредете зелевите сарми. Покрийте с останалото количество сос....
Постни сарми със стафиди за Бъдни Вечер
Наредете вкусните сарми в тенджера, върху малко нарязано зеле.
Притиснете с чиния и варете постните сарми 40 минути, след което са готови....
Сарми с месо от пуйка на фурна
В зелевите листа поставете парчета пуешко месо и ивички сланина и завийте лозови сарми....
Празнични сарми и пълнени чушки в гювеч
Празничните сарми и пълнени чушки в гювеч са много вкусни!...
Постни пълнени чушки и сарми в гювеч
Постните пълнени чушки и сарми в гювеч са страхотни за делник и празник!...
Руло с кайма и зеле
Задушете в маслото нарязания на кубчета лук, докато стане прозрачен, добавете каймата и пържете няколко минути....
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: