Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни слепени меденкиТрадиционните слепени меденки са страхотен десерт, който да поднесете на гостите си с кафе....
Вкусни пухкави меденки
Печем меденките на 180 градуса около 20 минути.
Изваждаме изпечените меденки и ги оставяме да се охладят....
Бързи Коледни Меденки
Получава се голямо количество меденки.
Изпечете коледните сладки в загрята на 180 градуса за около 15-20 минути....
Бързи класически меденки
Изрежете бързи меденки в желана форма.
Изпечете бързите класически меденки в предварително зягрята фурна на 180 градуса за около 15 минути....
Така се осолява сланинаТова се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол.
Сложете капак и тежест върху него, може камък....
5
Как се прави шарена сол
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Бухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: