Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Врат с Кисело Зеле

Свински Врат с Кисело Зеле

Открий всички 24 кулинарни идеи относно свински врат с кисело зеле в Edin.bg.
Лесно кисело зеле с оризЛесно кисело зеле с оризНарязваме на ситно зелката, изстискваме сока и я слагаме да се задушава на тих огън в дълбока тенджера, като внимаваме да не загори. Междувременно...
Лесна мусака с кисело зелеЛесна мусака с кисело зеле
Нарежете киселото зеле на дребно и го запържете добре в олиото....
Ретро боб с кисело зелеРетро боб с кисело зеле
Насладете се на този ретро боб с кисело зеле. Добър апетит!...
Постно кисело зеле с оризПостно кисело зеле с ориз
Постното кисело зеле с ориз е готово....
Хрупкави кюфтенца от кисело зелеХрупкави кюфтенца от кисело зеле
Киселото зеле се нарязва на тънки ивици, а лукът – на ситно. В тенджера се загряват 4 с.л. олио, добавя се лукът и се запържва за кратко....
Плодова салата с кисело зелеПлодова салата с кисело зеле
Разбъркайте нарязаното кисело зеле с наситнените плодове и гъби....
Печена платика с кисело зелеПечена платика с кисело зеле
Изпържете в маслото до омекване зелето, което сте смесили с нарязания на дребно лук, черния пипер и солта. Напълнете с тази плънка почистената...
Ловджийско кисело зеле по полскиЛовджийско кисело зеле по полски
Сварете в зеленчуковия бульон за 10 – 15 мин. кисело зеле с дафиновия лист, мащерката и хряна....
Мусака картофи с кисело зелеМусака картофи с кисело зеле
Картофите се нарязват на тънки филийки и се пържат в загрято олио. В отделен съд се слага нарязаната на фиде зелка и се сварява до омекване, след...
Зимна чорба с кисело зелеЗимна чорба с кисело зеле
Нарязваме на дребно киселото зеле, заливаме го със 7-8 ч.ч. вода и го оставяме да ври на тих огън до омекването му....
Постен ориз с кисело зелеПостен ориз с кисело зеле
Постният ориз с кисело зеле е много вкусен. Бележки: Ако зелето е много солено, първо го измийте....
Постно кисело зеле с бобПостно кисело зеле с боб
Постното кисело зеле с боб е готово!...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
54
44
31
20
10
Дай твоята оценка: