Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани миди с царевично брашноПригответе двата вида соса за мезето.
Чесновият сос се прави от сметаната, сол, чесъна и лъжица лимонов сок....
Перфектната заливка за мусака
За приготвянето на заливката отделете белтъците от жълтъците.
Разбийте жълтъците заедно с киселото и прясното мляко....
Класически Родопски КатмиПрез това време пригответе незалепващ тиган, в който ще приготвите вкусните катми. Оставете го на средна температура....
1
Неустоима бисквитена торта с много крем
Тя е много лесна за приготвяне, а ако желаете, можете да я направите в голяма форма и да удвоите количеството на продуктите....
Сьомга с броколи и киноа
Бележка: Когато приготвяте киноата, се водете и от указанието на опаковката. Понякога времето за приготвяне може да варира....
Печени панирани тиквички с галета
Пригответе си голяма тава с хартия за печене, в която ще приготвите панираните тиквички. Поръсете малко зехтин....
Добруджански малай с царевичен грис
Пригответе кръгла форма за печене с диаметър 26 см. Намазнете и я поръсете с малко грис или брашно.
Сипете вътре сместа и заравнете....
Хрупкава бяла риба с гарнитура
Междувременно пригответе традиционна гарнитура.
Картофите обелете и сварете до готовност....
Сполучлива сладка баница с локум
След като изстине, залейте сладката баница с топлия сироп, приготвен от захарта и водата....
Богата шоколадова торта
Междувременно пригответе втория блат, после и третия.
Преминете към приготвяне на крема за тортата. Смесете течния шоколад и сметаната....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: