Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Хапки Пане

Пилешки Хапки Пане

Прегледай всички 60 подбрани съвети за пилешки хапки пане в Edin.bg.
Пилешки Хапки с Фъстъчен СосПилешки Хапки с Фъстъчен СосГответе пилешките хапки още няколко минути до готовност. Пилешките Хапки с Фъстъчен Сос са много вкусни....
Панирани пилешки хапки за гладнициПанирани пилешки хапки за гладници
Поднесете с вкусните хапки. Панираните пилешки хапки за гладници са готови....
Крехки пилешки хапки с корнфлейксКрехки пилешки хапки с корнфлейкс
Крехките пилешки хапки с корнфлейкс са готови....
Пилешки хапки с мед и соев сосПилешки хапки с мед и соев сос
Пилешките хапки с мед и соев сос са чудни....
Пилешки крилца пане с къри и галетаПилешки крилца пане с къри и галета
Пилешките крилца пане с къри и галета са много вкусни....
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Манатарки панеМанатарки пане
Почистете манатарките и изрежете долната част на пънчето им. Измийте и ги подсушете внимателно, след което ги нарежете на парчета. Пригответе панировката...
Класически мозък панеКласически мозък пане
Взимаме 1 телешки мозък и го накисваме за около 1 час в студена вода. След това внимателно го изваждаме и освобождаваме от ципите. Разделяме мозъка...
Свинско сърце панеСвинско сърце пане
Свинските сърца се измиват и се варят във вода със соли черен пипер. След като са сварени, ги отстраняваме от течността, и ги режем на тънко....
Риба нототения панеРиба нототения пане
Почистената от люспи риба се реже на парчета и се осолява. Оставяме я така за двадесет минути. Брашното се смесва с копъра. Яйцата се...
Свински Дроб ПанеСвински Дроб Пане
Измийте свинския дроб и го почистете добре от всякакви ципички и кръвоносни съдове. Нарежете дроба на по-едри парчета и залейте със студеното...
Вкусни броколи панеВкусни броколи пане
В тенджера кипнете вода с щипка сол. Измийте броколите и ги накъсайте на розичките. Сварете ги за 10-12 минути, отцедете и ги охладете. За панировката...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: