Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Хапки с Фъстъчен СосГответе пилешките хапки още няколко минути до готовност.
Пилешките Хапки с Фъстъчен Сос са много вкусни....
Заек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Манатарки пане
Почистете манатарките и изрежете долната част на пънчето им. Измийте и ги подсушете внимателно, след което ги нарежете на парчета.
Пригответе панировката...
Риба нототения пане
Почистената от люспи риба се реже на парчета и се осолява.
Оставяме я така за двадесет минути.
Брашното се смесва с копъра.
Яйцата се...
Класически мозък пане
Взимаме 1 телешки мозък и го накисваме за около 1 час в студена вода. След това внимателно го изваждаме и освобождаваме от ципите.
Разделяме мозъка...
Свински Дроб Пане
Измийте свинския дроб и го почистете добре от всякакви ципички и кръвоносни съдове.
Нарежете дроба на по-едри парчета и залейте със студеното...
Телешки дроб пане
Това е любимото мезе за бира и вино вкъщи, приготвя се много лесно, ако спазвате точно рецептата.
Телешкият дроб се почиства внимателно от ципи...
Свинско сърце пане
Свинските сърца се измиват и се варят във вода със соли черен пипер.
След като са сварени, ги отстраняваме от течността, и ги режем на тънко....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: