Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско сърце панеСвинските сърца се измиват и се варят във вода със соли черен пипер.
След като са сварени, ги отстраняваме от течността, и ги режем на тънко....
Мариновани Миди Пане
Измийте и почистете добре мидите. Сварете ги до отваряне на черупките - необходими са няколко минути.
Извадете ядките от черупките. Сложете ги...
Херинга пане с гарнитура
Почистете херингата от вътрешностите и я измийте добре. Подсушете и я нарежете на филенца. Овкусете нарязаната риба със сол и пипер, покрийте с фолио...
Мерлуза пане с ементал
Разбийте яйцата и прибавете към тях наситнения магданоз и настъргания ементал. Разбъркайте.
Измийте и подсушете рибните филета, посолете ги....
Рулца от шунка пане
Нарежете шунката на тънки резени, а кашкавала на пръчици.
Всяка пръчица завийте на рулце в шунката.
Приговтете панировка от малко вода, брашно...
Филенца пане с корнфлейкс
Нарежете на жулиени пилешкото филе. Напръскайте ги с лимонов сок и овкусете със сол и пипер. Приберете в хладилник за поне половин час.
Оваляйте...
Калмари пане за бира
Почистете от ципата тубите калмари, махнете гръбчната кост и ги измийте.
Подсушете ги добре и ги нарежете на дебели около 2 см кръгчета. Овкусете...
Воденички пане без пържене
Сварете пилешките воденички с бульона. Отцедете ги.
Разбийте яйцето.
Отделно смесете брашното с подправката за пиле и галетата....
Пангасисус пане с хрупкава панировка
Нарежете рибното филе на парчета с каквато големина предпочитате. Осолете и оставете да се отцедят, тъй като замразеният пангасиус пуска много вода...
Филенца пане със соев сос
Начукайте пилешките филенца с дървен чук и ги овкусете със солта, соевия сос и стрития пилешки бульон....
Тиквички пане с млечен сос
Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки по дължина. Посолете и ги овкусете с черен пипер.
Разбийте в подходяща купа яйцата с киселото мляко...
Бирено мезе от език пане
Сварете свинския език в леко подсолена вода. Обелете и нарежете сварените езици на тънки парчета.
Разбийте яйцата заедно с бирата, зеленчуковата...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: