Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен солен пайВ купа си смесваме киселото мляко, разбитите яйца, бакпулверът, пресятото брашно, нарязаните на ситно шунка и кисели краставички.
Овкусяваме със...
Неустоим Спаначен Пай
Разтопете маслото и намажете с него правоъгълна или кръгла тава. Подгответе си тава с такъв размер, че част от корите да излизат отвън, за да се образува...
Лесен боровинков пай
Смесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него.
Сложете...
Лесен Кайсиев Пай
Пресейте брашното и към него добавете маята, захарта, сол, млякото и маслото, предварително разтопено.
Замесете тесто и го оставете да втаса за...
Традиционен Овчарски Пай
Сварете картофите, след което ги обелете и настържете.
Добавете мекото масло и прясното мляко, посолете ги. Разбъркайте до получаване на гладко...
Ябълков пудинг на фурна
Яйцата се разбиват със захарта много хубаво, минимум за 10-15 минути. Към тях постепенно се добавя първо прясното мляко, после сухарът и последно...
Ябълков сладкиш с канела
Поставете в предварително загрята фурна на 180-200 градуса и печете ябълковия сладкиш до готовност....
Ябълков сладкиш с мед
Разтопеното масло смесваме с меда, добавяме яйцата, захарта, содата и брашното.
Всичко се разбърква добре и замесваме тесто.
Накрая добавяме...
Ябълков фреш с джинджифил
Разбъркваме добре готовия ябълков фреш с джинджифил и сервираме.
Винаги е добра идея да се освежим с домашно фрешче....
Солен пай с тиква
Първо е необходимо да си направите тестото, да се стегне в хладилника .
За тестото: В голяма купа смесете брашното с морска сол, добавете виното...
Лесен пай със смокини
В дълбока купа смесете всички продукти за домашния сладкиш без смокиновото сладко. Замесете тесто без бучки, завийте със стреч фолио и оставете за...
Маслен пай с вишни
Към разбитите добре яйцата прибавете млякото, кристалната захар, маслото и ванилията.
Смесете брашното с бакпулвера и го пресейте върху яйчната...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: