Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен Заек в тенджера под налягане

Задушен Заек в тенджера под налягане

Открий всички 24 подбрани съвети относно задушен заек в тенджера под налягане в Edin.bg.
Свинско с кисело зеле в тенджера под наляганеСвинско с кисело зеле в тенджера под наляганеКиселото зеле се нарязва и се прибавя към месото в тенджерата под налягане. Разбърква се и се пържи около 5 мин....
Свински уши и крака в тенджера под наляганеСвински уши и крака в тенджера под налягане
2
Може да си хапнете от свинските уши и крака в тенджера под налягане....
Супа със свинско и картофи в тенджера под наляганеСупа със свинско и картофи в тенджера под налягане
Сервираме супата със свинско и картофи в тенджера под налягане топла, поръсена със ситно нарязани листенца целина или магданоз. Добър апетит!...
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Задушен спанак с оризЗадушен спанак с ориз
В предварително намазнена широка тенджера нареждаме половината спаначени листа - добре почистени, но без да бъдат нарязани....
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехи
В тенджера сгорещете олиото и запържете в него ядките, докато леко пожълтеят....
Задушен ориз на тиганЗадушен ориз на тиган
Първо задушете зеленчуците в сгорещения зехтин. След като омекнат, сипете измития ориз и пържете докат стане прозрачен....
Майсторски печен заекМайсторски печен заек
Задушете в дълбок тиган с малко мазнина нарязаните на дребно целина, чушка, ябълка, лук и пушено месо....
Задушен джолан с чуден сосЗадушен джолан с чуден сос
Върнете и него в съда със зеленчуците и го задушете за кратко....
Задушен свински език с маслоЗадушен свински език с масло
Задушете свинския език с виното в загрятото масло. Добавете подправки по ваш избор. Ако обичате чесън, добавете малко....
Задушен телешки език с картофиЗадушен телешки език с картофи
Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки. Загряваме маслото, след което запържваме филийките до...
Хляб в йенска тенджераХляб в йенска тенджера
Отстранете капака на йенската тенджера и печете още 15 минути....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: