Фахитас със Свинско Месо

Фахитас със Свинско Месо

0

зеленчуците и от парченцата свинско и прихлупете. Сервирайте по желание със заквасена сметана....

1

Фахитас със Свинско Месо

Преглед на всички 12 публикации относно фахитас със свинско месо в Edin.bg. Разгледай най-новото за фахитас със свинско месо в портала.
Фахитас с телешко месо

Фахитас с телешко месо

тортияс) се запичат за кратко на скарата, в средата им се поставя по малко от телешкото месо и се залива със зеленчуковата смес. Фахитас се завиват и се поднасят топли....

Пържени фахитас със свинско и червен боб Кидни

Пържени фахитас със свинско и червен боб Кидни

тортия се поставят по 2-3 с.л. смес, поръсва се с настърган кашкавал, завива се като пликче и така опакованите фахитас се запържват по 3- 4...

Критараки със свинско месо

Критараки със свинско месо

Загрейте зехтина в подходящ дълбок съд и запържете свинското, нарязана на хапки от всички страни, за да се запечата. Налейте половин чаша топла...

Свинско месо с аспержи

Свинско месо с аспержи

бързо, докато лукът омекне, и се изваждат от тигана. Свинското се слага в същия тиган и се запържва бързо на порции до златисто. Всичкото месо се...

Свинско месо със зеленчук

Свинско месо със зеленчук

до омекване на месото, като се долива малко водичка. Задушаването отнема около 40 минути. Накрая свинското със зеленчуци се овкусява с подправки, разбърква се и се снема от котлона....

Гювечета със свинско месо

Гювечета със свинско месо

1

В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите. Ври около 10 минути, след...

Свинско месо с праз

Свинско месо с праз

Запържете в маста измитото и нарязано на парчета месо. Извадете месото и в същата мазнина задушете ситно нарязания кромид, моркова и целината...

Яхния със свинско месо

Яхния със свинско месо

1

Месото се нарязва на порции и се задушава. Лукът се нарязва на филийки и се прибавя към месото. Подправя се с червен и черен пипер и сол...

Стерилизирано свинско месо

Стерилизирано свинско месо

мазнина, затворих и стерилизирах свинското в буркани за два часа и половина в дълбока тенджера. По добре става стерилизираното свинско месо...

Домашно консервирано свинско месо

Домашно консервирано свинско месо

Затваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе. Месото, в...

Задушено ароматно свинско месо

Задушено ароматно свинско месо

течността закъкри, сложете месото и задушете за 1 час. Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне и се...

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: