Edin.bg»Избрани Колекции»Супа с домашен петел

Сварете петела и го обезкостете, а за направата на тази пилешка супа използвайте само фенера и крлцата....

Изпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук.
Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...

Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....

Нрежете пилешкото филе на кубчета и го мариновайте с бялото вино, сол, червен и черен пипер.
Нарежете картофите и ги изпържете в загрята мазнина...

В тенджера сипете млякото, оставете да кипне и добавете маята и лимонената киселина. Сложете сол и оставете десет минути на котлона като периодично...

Този домашен кашкавал може да издържи в хладилник около седмица.
Истинският домашен кашкавал е чуден, опитайте го!...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: