Сочни Телешки Шишчета

Прегледай всички 74 авторски предложения за сочни телешки шишчета в Един.бг.
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Сочни говежди кюфтетаСочни говежди кюфтетаНакълцваме или смиламе сланината и я размесваме с говеждото месо. Добавяме настърганата глава лук, яйцата, ситно нарязания магданоз и накиснатите...
Телешки кюфтетаТелешки кюфтетаСмесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...
Телешки унгарски гулашТелешки унгарски гулашПодбира се телешко месо от врата или от плешката, нарязва се на по-дребни парчета и се запържва в горещото масло до зачервяване....
Телешки дроб панеТелешки дроб панеПосоляваме панираният телешки дроб и поднаняме със свежа салата по избор....
Класически телешки кюфтетаКласически телешки кюфтетаПоднасяме пържените телешки кюфтета с гарнитура по избор....
Телешки момици печениТелешки момици печениЗадължително е да накиснете телешките момици в студена вода поне за 2 часа преди да започнете да ги готвите....
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Телешки бъбреци сотеТелешки бъбреци сотеНарязваме телешките бъбреци на малки парченца, посоляваме и пържим до зачервяване в маслото....
Запечен телешки таскебапЗапечен телешки таскебапНарязваме телешкото на малки парченца, посоляваме го, добавяме лука, нарязан на филийки, заливаме с олиото и оставяме на тих огън да се задушават,...
Телешки кюфтета яхнияТелешки кюфтета яхнияКогато водата заври, се пускат телешките кюфтенца. Оставяме ястието да къкри на тих огън до пълната му готовност....
Шишчета от риба на жарШишчета от риба на жарРедувайте на шишчетата парчета риба, загънати в тънки филийки бекон, с чушка, гъбка, лук, чушле, резен киви, докато свършат продуктите, поръсете ги...

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: