Сиропирани сладки

Разгледай всички 60 авторски предложения за сиропирани сладки в Един.бг.
Сиропирани сладки от грисСиропирани сладки от грисВ голям съд смесваме гриса, захарта, яйцата, олиото и маята и бъркаме, докато се получи хомогенна смес. Ако яйцата не са достатъчни, може да прибавим...
Сочни сиропирани пастиСочни сиропирани пастиСочните сиропирани пасти са готови....
Сиропиран сладкиш от кроасаниСиропиран сладкиш от кроасаниНарежете кроасаните на парчета, набучете ги от двете страни с по половин орехова ядка. Топнете ги в разтопения маргарин и ги сложете да се запекат...
Сиропиран сладкиш с каймакСиропиран сладкиш с каймакСлед което сиропираният сладкиш се намазва с каймак. Поднася се студен....
Сладки бутеркиСладки бутеркиИзвадете бутер тестото от опаковката и го разстелете. Разточете на тънка кора. Разрежете на три равни правоъгълника. Сложете по дължината в единия...
Сладки орехчетаСладки орехчетаЯйцето се разбива със захарта, прибавят се маслото, содата, ванилията, солта и брашното. Меси се ронливо тесто. Късат се топки и се облепват кръгли...
Медени сладкиМедени сладкиПочистените и нарязани на дребно бадеми и стафиди се смесват заедно с брашното, ванилията и другите подправки. Захарта се разтваря в меда и се...
Сладки мидичкиСладки мидичкиУгасяваме содата в киселото мляко, прибавяме маслото и брашно, пресято със солта. Замесваме умерено твърдо тесто, което разделяме на 4-5 части...
Класически гръцки сладкиКласически гръцки сладкиНакисваме бадемите за половин час във вряла вода. Правим това, за да се обелят по-лесно. След като са готови, режим на парченца и изпичаме във...
Домашни орехови сладкиДомашни орехови сладкиОставяме маслото да се размекне на стайна температура и го разбиваме с миксер за 2-3 минути. След това малко по малко добавяме захарта и яйцата...
Класически сладки бухтичкиКласически сладки бухтичкиСодата се разтваря в киселото мляко и към тях се прибавят останалите продукти. Замесва се меко тесто и се оставя да почине около 30 минути....
Оригинални арменски сладкиОригинални арменски сладкиВодата и олиото се слагат в тенджерка да заврат. След завирането добавяме солта и содата и отнемаме от котлона. Добавяме брашното и разбъркваме...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: