Edin.bg»Избрани Колекции»Свински ребра с праз лук
Свински ребра с праз лук

Свински ребра с праз лук

Прегледай всички 12 авторски предложения относно свински ребра с праз лук в Edin.bg.
Свински ребра с бираСвински ребра с бираСвинските ребра с бира са много вкусни. Вижте също как да си направите агнешко бутче печено с бира или любимите кюфтета на скара с бира....
Печени свински ребра на фурнаПечени свински ребра на фурна
Сервирайте печените свински ребра на фурна с гарнитура по избор....
Мариновани свински ребра на фурнаМариновани свински ребра на фурна
Маринованите свински ребра на фурна са много вкусни. По желание ги поръсете с различни семена....
Бавно печени свински ребра във фолиоБавно печени свински ребра във фолио
Бавно печените свински ребра във фолио са готови....
Свински ребра на фурна с фолиоСвински ребра на фурна с фолио
1
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за вкусни свински ребра с бира или този вкусен боб с ребра....
Супа от праз лукСупа от праз лук
Тази супа от праз лук може да поднесете за обяд или за вечеря....
Свински ребра с прясно зеле на фурнаСвински ребра с прясно зеле на фурна
Печем свинските ребра с прясно зеле на фурна на 250 градуса до извиране на течността....
Пикантно свинско с праз лукПикантно свинско с праз лук
Малко преди пикантното свинско с праз лук да е готово, овкусете с подправките и лютото чушле....
Задушени картофи с праз лукЗадушени картофи с праз лук
Обелете картофите и ги нарежете на кубчета, а празът на дребно. Объркайте ги добре, залейте ги с малко вода, само колкото да ги покрие....
Свински пушени ребра с фасулСвински пушени ребра с фасул
Пушените свински ребра се нарязват на парчета, овкусяват се с червен пипер и се слагат в дълбока тенджера....
Вита баница с кромид и праз лукВита баница с кромид и праз лук
Щом витата баница с кромид и праз лук бъде готова, извадете от фурната, напръскайте леко с вода и завийте с кърпа, за да отпочине....
Супа от праз лук със зелев сокСупа от праз лук със зелев сок
Задушете изчистения, измит и нарязан на ситно праз в олиото. Сипете горещата вода и варете, докато празът омекне....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 10
56
42
31
21
10
Дай твоята оценка: