Пълнен Домашен Петел

Разгледай всички 74 авторски предложения относно пълнен домашен петел в Един.бг.
Петел със сини сливиПетел със сини сливиПоръсваме петела със сини сливи с канела и доваряваме....
Домашен разсолникДомашен разсолникИзпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук. Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен боршДомашен боршДобавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Пиперки, пълнени с ориз, в доматен сосПиперки, пълнени с ориз, в доматен сосОтделно се приготвя доматен сос: Прави се светла запръжка от брашното и олиото, която се разрежда с настърганите на ренде домати....
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора. Към сместа слагаме и желатина...
Доматени гнезда, пълнени с яйца и шункаДоматени гнезда, пълнени с яйца и шункаНапълнете с тази смес подготвените пълнени домати, сложете ги в огнеупорен съд и ги печете в предварително загрята до 220 градуса фурна за 25-30 мин...
Кейк с петмезКейк с петмезРазбиваме петмеза със захарта, прясното мляко, яйцата и ароматните подправки. Добавяме содата бикарбонат и постепенно добавяме брашно, колкото да...
Бисквити с петмезБисквити с петмезСмесваме продуктите и постепенно добавяме брашно, колкото за умерено твърдо тесто. Слез добро размесване разточваме тестото на кора с дебелина...
Домашен сироп от вишниДомашен сироп от вишниИзмийте и изчистете от дръжчиците вишните, без да вадите костилките им, смачкайте ги на ръка и ги оставете да престоят 24 часа. На другия ден ги...
Фин доматен сосФин доматен сосТози фин доматен сос е подходящ за макарони, печено месо, пържени кюфтета....
Домашен свински пастет по врачанскиДомашен свински пастет по врачанскиСварете свинското месо заедно с начукания бахар, дафиновите листа и солта и след като изстине, го смелете заедно с кипнатите за 5 мин. свински черен...
Доматен сос за зиматаДоматен сос за зиматаЧушките нарежете на тесни лентички, лука - на тънки филийки, чесъна – на парченца и целината - на малки кубчета. В олиото задушете за малко целината...

Рейтинг

3.3
Общо 7 гласували
5 1
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: