Пикантни Телешки Пържоли

Открий всички 74 избрани предложения за пикантни телешки пържоли в Един.бг.
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Телешки пържоли с виноТелешки пържоли с виноНачукваме много леко телешките пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер....
Телешки език с пикантен сосТелешки език с пикантен сосМеждувременно можем да приготвим пикантния сос. Нарязваме на дребно лука, моркова и пащърнака и ги запържваме до омекване в олио или масло....
Телешки пържоли с яйца на очиТелешки пържоли с яйца на очиВсяка изпържена филиийка сложете в чиния, върху нея поставете изпечена пържола, а най-отгоре – изпържено на око яйце и поднесете с пържени картофи...
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Телешки бъбреци с пържени филийкиТелешки бъбреци с пържени филийкиПочистваме бъбреците от ципите и вътрешната част и внимателно ги нарязваме на тесни дълги лентички. Лукът нарязваме на ситно и задушаваме до омекване...
Лесни телешки пържоли на фурна с кисело млякоЛесни телешки пържоли на фурна с кисело млякоНачукваме телешките пържоли с дървено чукче, овкусяваме ги със сол и ги запържваме в загрято масло от двете страни....
Варен телешки дроб с пикантен сос по селскиВарен телешки дроб с пикантен сос по селскиТелешкият дроб се почиства добре, залива се със студена вода и виното и се вари, без да се разрязва. Прибавят се сол и дафинов лист....
Телешки дроб с пикантен сос с кисели краставичкиТелешки дроб с пикантен сос с кисели краставичкиТелешкият дроб се вари, без да се нарязва, като се залива със студена вода и бяло вино....
Телешки кюфтетаТелешки кюфтетаСмесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...
Телешки стекове АламинутТелешки стекове АламинутПоръсете с лъжица-две зехтин и когато е идеално загрят, сложете пържолите....
Телешки унгарски гулашТелешки унгарски гулашПодбира се телешко месо от врата или от плешката, нарязва се на по-дребни парчета и се запържва в горещото масло до зачервяване....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: