Печени Постни Сарми

Прегледай всички 74 подбрани съвети за печени постни сарми в Един.бг.
Вегетариански зелеви сармиВегетариански зелеви сармиПечем вегетарианските сармички в загрята на 180 градуса фурна....
Постна баклаПостна баклаНарязваме на ситно лука и го задушаваме до омекване в олиото. Добавяме баклата, предварително почистена, слагаме капак на съда и задушаваме, като...
Калугерски сарми с кестениКалугерски сарми с кестениРазпределете плънката върху зелевите листа, завийте сармите и ги наредете в тенджера....
Лозови сарми в гювечЛозови сарми в гювечЗапочнете да свивате сармите, като във всяко листо поставите по 1-2 ч.л. от плънката, в зависимост от неговата големина....
Постна доматена чорбаПостна доматена чорбаМного вкусна и подходяща за постите доматена чорба. Обелваме доматите, нарязваме ги на дребни парчета и ги слагаме в подсолена вода да се варят...
Постна спаначена чорбаПостна спаначена чорбаПочистеният и измит спанак се слага в тенджера, посолява се и се оставя да се задушава на слаб огън. Като поомекне, добавяме ориза, поръсваме...
Агнешки чревца печениАгнешки чревца печениПечем чревцата в загрята на 180 градуса фурна без вентилатор, като внимаваме да не се препекат и станат твърди....
Печени пълнени гълъбиПечени пълнени гълъбиДреболиите на гълъбите се попарват с вряла вода, нарязват се на ситно и заедно с наситнения лук се запържват за кратко в малко масло. Свалят се...
Телешки момици печениТелешки момици печениДобавете маслото и съвсем малко вода и печете в загрята на 180 градуса фурна под капак за около 15 минути....
Постна баница с картофиПостна баница с картофиПоставяме баницата с картофи във фурната и печем на 180 градуса за 30-40 минути....
Постна мусака без заливкаПостна мусака без заливкаПоднася готовата постна мусака със салата от картофи....
Постна яхния с маслиниПостна яхния с маслиниНарязваме лука на тънки филийки и го запържваме в олиото до омекване. Когато лукът омекне, прибавяме червения и черния пипер, както и доматената...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: