Панировка за рибно филе с бира

Разгледай всички 74 избрани предложения относно панировка за рибно филе с бира в Един.бг.
Филе от риба с морковен сосФиле от риба с морковен сосРибните филета задушете на пара за около 10 мин. и преди да ги сервирате, ги полейте с морковения сос и ги гарнирайте с резени лимон, клонки магданоз...
Млечна супа с бираМлечна супа с бираМахнете съда от огъня, сипете по малко бирата и върнете на огъня....
Задушено пилешко с бираЗадушено пилешко с бираОтгоре наредете месото, посолете, покрийте с кожата, залейте с бирата и сложете пилето да се вари на умерен огън 25 мин....
Експресно мезе за бираЕкспресно мезе за бираНастържете на ситно ренде кренвиршите и сиренето, поръсете с кимиона, добавете майонеза, колкото е необходимо, за да не стане рядко, и разбъркайте...
Пилешки крилца с бираПилешки крилца с бираЗа целта смесете мед, горчица, бира, 4 с.л. олио, къри, черен пипер, сол....
Пълнено телешко филеПълнено телешко филеНарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко. Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеПоднасяме свинското филе с пържени картофи и салата....
Рулца от свински пържоли с орехова панировкаРулца от свински пържоли с орехова панировкаИзмийте пържолите, подсушете ги, начукайте ги внимателно, като се стараете да не нарушите целостта им, посолете ги и ги поръсете с черен пипер....
Пилешко Филе в ТестоПилешко Филе в ТестоСлага се и надребненото пилешко филе. Овкусява се със сол и черен пипер. Разбърква се и след десетина минути се отстранява от огъня....
Кебап от варено свинско с бираКебап от варено свинско с бираНарежете месото на парчета, прибавете кафето, счукания чесън, бирата и варете, докато омекне месото....
Печено пиле с бира по дупнишкиПечено пиле с бира по дупнишкиНапълнете буркан от компот с бира, поставете го в тавичка, в която сте изсипали останалата част от бирата, и сложете да седне върху него измитото...
Филе от мляно телешко месоФиле от мляно телешко месоРазстиламе сланината върху плот, който сме покрили с фолио за свежо съхранение, поръсваме малко брашно и я овалваме като филе....

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: