Орехово реване

Орехово реване

1

да се охлади. Залейте студения блат с топлия сироп. Ореховото реване е много сполучливо....

1

Орехово Реване

Колекция на авторски 35 идеи за орехово реване в Edin.bg. Разгледай най-новото за орехово реване в нашия сайт.
Ореховки

Ореховки

чаена лъжица гребвайте от сместа и подреждайте върху тава с хартия за печене. По желание може да сложите по 1 ядка върху всяка ореховка...

Ореховки

Ореховки

1

От изброените продукти без орехите се замесва хубаво меко тесто. Взема се с лъжица и се потапят в орехите. Пекат се в намазнена тава на...

Супер реване

Супер реване

така докато се охлади. Поръсвате реването с кокосови стърготини. Супер реването е готово....

Бадемово реване

Бадемово реване

Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте...

Арменско реване

Арменско реване

позастинал, се залива с прясното мляко. Ако използвате пастьоризирано мляко, не е нужно то да е сварено предварително. След като изстине реването...

Гръцко реване

Гръцко реване

9

по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...

Северозападно реване

Северозападно реване

охлади, но да не е студен, и заливаме реването. Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....

Класическо реване

Класическо реване

3

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...

Шарено реване

Шарено реване

1

. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....

Арабско реване

Арабско реване

5

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Лесно реване

Лесно реване

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: