Edin.bg»Избрани Колекции»Лозови Сарми с Кайма и сос


Лозовите сарми в гювеч се слагат в студена фурна и се пекат 80-90 минути на максимална температура. Гарнирайте с кисело мляко преди поднасяне....

1

С тази плънка завиваме лозови сарми. Нареждаме ги в дълбок съд.
Посоляваме, заливаме с олиото и 2 – 4 чаши вода....

Загрейте фурната на 180 градуса и печете сармите до готовност - около час.
Сармите с лобода и кайма са много вкусни....

Зелевите сарми с кайма и булгур са готови - може да ги поднесете върху зеленчуците, които сложихте при тях....

9

Сервирайте сармите, като ги полеете със сос и ги поръсите с пресен магданоз.
Зелевите сарми с кайма и варена заливка са много вкусни....

Вкусната лазаня с кайма, гъби и сос Бешамел е готова.
Вижте също как да си направите спаначена лазаня или любимата лазаня Болонезе....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: