Лимецов Хляб с Квас

Прегледай всички 74 авторски предложения относно лимецов хляб с квас в Един.бг.
Лимецов хляб с квасЛимецов хляб с квасБрашното се изсипва в купа, в която ще втасва. Прибавя се солта и захарта. Брашното се разбърква много добре. Яйцата се разбъркват на пяна и се...
Хляб с жив квасХляб с жив квасНяма по- вкусен от домашния хляб с квас. Той се различава от хляба с мая по това, че съвсем леко накислява, а текстурата му е някак по- влажна и еластична...
Хляб с квас в хлебопекарнаХляб с квас в хлебопекарнаПърво направете кваса, като разтворете маята в малко вода. Добавете захарта и малко брашно. Трябва да получите гъста каша. Оставете я на топло, докато...
Хляб с квас и пълнозърнесто брашноХляб с квас и пълнозърнесто брашно1. Смесете в купа пълнозърнестото брашно с водата и бъркайте докато получите по-рядко тесто. Оставете го за 30 минути. 2. Към престоялото половин...
Хляб с квас от бяло брашноХляб с квас от бяло брашноБрашното пресяваме и правим кладенче в него. Поставяме солта в него и наливаме вода, която трябва да е хладка. Към това добавяме и захарта,...
Хляб с квас стъпка по стъпкаХляб с квас стъпка по стъпка1. Започваме с приготвянето на кваса. Сипваме 200 мл вода и 200 г брашно в порцеланова или стъклена купа. Разбъркваме и оставяме сместа непокрита...
Хлебен квасХлебен квасЗалейте сухарите с вряла вода и ги оставете на топло за 3-4 часа. Прецедете получената смес през няколко слоя марля и добавете захарта, размитата...
Соден хляб от лимецСоден хляб от лимецЗа този лимецов хляб брашното от лимец се слага в купа и се смесва със захарта и солта....
Бърз хляб с лимецБърз хляб с лимецБързият хляб с лимец е готов....
Диетичен хляб от лимецДиетичен хляб от лимецСлед като се изпече, диетичният хляб от лимец се изважда от хартията, за да не се овлажнява....
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квасВ голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат. Преместете съда от огъня...
Кисел от хлебен квасКисел от хлебен квасКъм прецедения хлебен квас*, добавете захарта, разбъркайте и поставете на огъня да кипне. Размийте в студен хлебен квас нишестето, сипете го в...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: