Лимонов пай

Лимонов пай

1

изпичането на тортата правим с тънка пръчка дупки, в които слагаме разтвореният в останалата захар лимонов сок. Към лимоновия сок може да се добави и малко кайсиев сок....

1

Лесен лимонов пай

Листинг на най-актуалните 45 идеи относно лесен лимонов пай в Edin.bg. Разгледай най-новото за лесен лимонов пай в портала.
Лесен лимонов крем

Лесен лимонов крем

1

Лимонът се изцежда, кората се настъргва. Сокът се смесва с кората и 150 милилитра сметана. Загрява се на бавен огън, без да кипва. Сваля се от...

Лесен английски лимонов крем

Лесен английски лимонов крем

Изстискваме сока от лимона, а кората настъргваме. На водна баня поставяме сока от лимона, настърганата кора, захарта и маслото. Тази смес...

Лесен лимонов кекс

Лесен лимонов кекс

кекс. Пече се на 170 градуса до готовност /около 40-45 мин./. След като се извади от формата се надупчва с вилица и се залива отгоре и отстрани със сока на двата лимона....

Лесен лимонов чийзкейк

Лесен лимонов чийзкейк

2

добавяте пудрата захар, сиренето, сокa и настъргана кора на двата лимона. Сместа се слага върху основата и се заравнява. Оставяте чийзкейка да престои в хладилника за 4-5 часа. По желание може да украсите с плодове....

Лесен Лимонов сладкиш

Лесен Лимонов сладкиш

1

Яйцата се разбиват около 5 минути със захарта, после на тънка струя се налива олиото, добавя се и млякото. Брашното се смесва с ванилията и...

Лимонов пай с кашкавал

Лимонов пай с кашкавал

2

разбитите яйца, нишестето, захарта и сока от лимона. Гответе на бавен огън при непрекъснато бъркане с бъркалка, до сгъстяването на крема. Отстранете...

Лимонов пай с целувки

Лимонов пай с целувки

. Излейте тази смес в захарния сироп и сварете до сгъстяване. 3 жълтъка разбийте с лимоновия сок и прибавете настърганата кора. Тази смес налейте в...

Лимонов пай с яйца

Лимонов пай с яйца

се с жълтъка и се изпича до златисто този лимонов пай. По желание готовия плодов сладкиш се поръсва с пудра захар....

Нежен лимонов пай

Нежен лимонов пай

него белтъчната глазура. Сложете отново във фурната на 150 градуса за 15-20 минути, до леко втвърдяване на белтъците. Охладете напълно и поднесете този Нежен Лимонов пай. Да ви е сладко!...

Божествен лимонов пай

Божествен лимонов пай

тънка струйка се добавят разбитите жълтъци и нишесте с малко мляко. Вари се докато се сгъсти, накрая се добавят сокът и кората на лимона. Кремът...

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: