Лесен лимонов пай

Прегледай всички 74 авторски предложения относно лесен лимонов пай в Един.бг.
Лесен боровинков пайЛесен боровинков пайСмесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него. Сложете...
Лесен крем с лимонов сокЛесен крем с лимонов сокРазбиваме яйцата и захарта с тел до сгъстяване. На тих огън слагаме да се затопли лимоновият сок, след което в него прибавяме един по един листата...
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора....
Постен лимонов кексПостен лимонов кексРазбъркайте меда с водата, прибавете олиото, захарта, содата, смлените орехи, настърганата лимонова кора, сока от лимона, канелата и счукания карамфил...
Лимоново парфеЛимоново парфеМаслото се разбива с пудрата захар, прибавят се един по един 4 жълтъка, сокът и кората на лимона....
Лесен орехов сладкишЛесен орехов сладкишБием маста до побеляване със захарта поне 15-20 минути, след което прибавяме един по един четирите жълтъка, кафето, брашното, солта, кремотартора,...
Лесен пържен сафридЛесен пържен сафридПриготвя се много лесно и е любим на цялото семейство през лятото....
Лесен спаначен пудингЛесен спаначен пудингПочистеният спанак се сварява в съвсем малко подсолена вода, като към края на варенето трябва да се изпари водата и да остане само спанак, който накълцваме...
Лесен печен фазанЛесен печен фазанПодходящо е да се поднесе с пържени филии, резени лимон и свежа салата....
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квасВ голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат. Преместете съда от огъня...
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламудАрпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...
Лесен сметанов сосЛесен сметанов сосЛукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда. Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: