Лападена Манджа

Лападена Манджа

0

Лукът се реже на ситно запържва се в тенджера, към него се добавя попареният и наситен лапад. Запържва се за около 2-3 минути, след което се...

1

Лападена Манджа

Преглед на най-актуалните 24 теми за лападена манджа в Edin.bg. Разгледай най-новото за лападена манджа в портала.
Лападена супа

Лападена супа

1

Измийте и почистете лапада, след което го нарежете на дребно. Нарежете картофите, морковите и лука, прибавете ги към лапада, натрошете отгоре...

Лападена чорба

Лападена чорба

. Супата от лапад ври, докато оризът е готов и лападът се разкъса. Особено вкусна е лападената чорба с натрошено сирене. Естествено, ако не постите....

Манджа от свинска мръвка с лапад и ориз

Манджа от свинска мръвка с лапад и ориз

Месото се нарязва като за пържоли, а после се реже на ленти. Лапад се почиства и бланшира във вряща вода, докато си смени цвета. Изважда се и...

Лападена супа с фиде

Лападена супа с фиде

да ври до омекване на зеленчуците и добавете почистения добре и нарязан лапад. След като го добавите, гответе още съвсем кратко, като...

Лападени кюфтета

Лападени кюфтета

добавете отцедения лапад с лука. Разбъркайте и овкусете с чубрицата, накълцания магданоз, добавете натрошеното сирене и при нужда още малко сол на...

Родопска лападена каша

Родопска лападена каша

Лападът се почиства, измива се и го бланшираме в подсолена вода за 4-5 минути. Отцежда се добре и се нарязва на ситно. Сланината се нарязва...

Лападена супа със застройка

Лападена супа със застройка

предварително задушеният лапад, който сме нарязали на ситно. Заливаме с вода, поставяме 1 к.ч. ориз и оставяме да ври 20 мин. След това супата се...

Мальовска манджа

Мальовска манджа

, след което добавете ориза. Време е да сложите подправките и ситно нарязаните домати. Получената манджа се изсипва в подходяща тава и се пече...

Добруджанска манджа

Добруджанска манджа

пипер и пресен магданоз и се пече до готовност. Поднасяме нашата Добруджанска манджа, докато е още топла....

Гъбена манджа

Гъбена манджа

5

. Накрая добавете сметаната, разбъркайте и свалете от котлона веднага. Поднесете порция от гъбената манджа, поръсена с накълцан магданоз и нарязано твърдо сварено яйце....

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: