Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лападена Манджа

Лападена Манджа

Разгледай всички 24 авторски предложения за лападена манджа в Edin.bg.
Яхния с лапад и пилешко месоЯхния с лапад и пилешко месоЯхнията с лапад и пилешко месо е готова....
Лапад с яйца и зелен лукЛапад с яйца и зелен лук
Лападът с яйца и зелен лук е готов....
Чорба с лапад и варено яйцеЧорба с лапад и варено яйце
Бланширайте почистения лапад, отцедете и нарежете. Запържете накълцания пресен лук, добавете лапада, разбъркайте....
Картофена запеканка с лапад и кашкавалКартофена запеканка с лапад и кашкавал
Разпределете сместа с лапада отгоре, после пак ред картофи, поръсете черен пипер, сол и краве масло....
Лападена супа със застройкаЛападена супа със застройка
Прибавете бланширания и нарязан лапад. Върнете на огъня и изчакайте зеленчуковата супа да кипне....
Лападена яхния с кюфтенцаЛападена яхния с кюфтенца
Междувременно бланширайте лапада за 2-3 минути и го нарежете. Прибавете го в тенджерата с лука....
Лападена яхния със свинскоЛападена яхния със свинско
Прибавете нарязания лапад и добавете брашно. Сипете още 3-4 чаши топла вода и овкусете с джоджена. Варете яхнията до готовност....
Лапад с ориз и лук в тенджераЛапад с ориз и лук в тенджера
Щом водата заври, добавете лапада. Не се притеснявайте, ако използвате замразен лапад - ще се отпусне от топлината....
Сочен зелен киш със лапад и спанакСочен зелен киш със лапад и спанак
Нарежете на ситно манголда, лапада, спанака и зеления лук, добавете и целината. Задушете в масло за няколко минути....
Ориз със заешко и лапад в тенджераОриз със заешко и лапад в тенджера
Оризът със заешко и лапад в тенджера е готов....
Лападена чорба с киноа и морковиЛападена чорба с киноа и моркови
Отделете жилките на листата лапад и ги нарежете на тънки ленти, прибавете при останалите зеленчуци....
Лападена супа с коприва и оризЛападена супа с коприва и ориз
След това прибавете измитите и нарязани свежи зелении в следния ред - коприва, лапад, пресен лук, чесън, магданоз....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: