Сметанов крем с маскарпоне

Сметанов крем с маскарпоне

0

крем. Кремът е подходящ за всякакви сладкиши, торти. Може да си го хапвате и така, и с плодове. Също може да разнообразите като добавите шоколад или ядки....

1

Крем с Маскарпоне и Сметана

Преглед на най-новите 22 теми относно крем с маскарпоне и сметана в Edin.bg. Разгледай най-новото за крем с маскарпоне и сметана в сайта.
Крем Маскарпоне

Крем Маскарпоне

12

малко добавяйте и маскарпонете, като не спирате да бъркате. Най-накрая се слага и рома. Крем Маскарпоне е традиционен за приготвянето на...

Малинов крем с маскарпоне

Малинов крем с маскарпоне

2

кондензирано мляко, маскарпонето и половината малинов сироп заедно с желатина. Добавете и сметаната. Разлейте сместа в купички. Останалата 1/3...

Кокосов крем с маскарпоне

Кокосов крем с маскарпоне

В купа смесваме маскарпонето, захарта, кокосовото масло, бадемовото масло, кокосовото мляко и ванилията и разбиваме с миксер на гладък крем...

Торта с крем Маскарпоне

Торта с крем Маскарпоне

втечни. Течната сладкарска сметана се разбива с есенцията ром до получаването на гъст крем и се добавя внимателно към крема с маскарпоне. Разбърква се с помощта на шпатула или лъжица до получаването на еднородна смес....

Ванилов крем с маскарпоне

Ванилов крем с маскарпоне

с маскарпонето. Сложете фолио на съда, за да го предпазите от образуването на кора и оставете да се охлади. През това време измийте...

Крем с маскарпоне

Крем с маскарпоне

Натрошете бисквитите и ги смесете с амаретото. Междувременно разбийте жълтъците със захарта, смесете с маскарпонето и бисквитените трохи...

Крем Маскарпоне с праскови

Крем Маскарпоне с праскови

бисквита и полейте с плодовия топинг. Поднесете Крем Маскарпоне с праскови охладен....

Маскарпоне крем с кайсии

Маскарпоне крем с кайсии

оставете за декорация. Смесете маскарпонето и разбитата сметана. Бъркайте внимателно с шпатула. Натрошете бисквитите на дребни парчета. Прибавете...

Еклери с крем маскарпоне

Еклери с крем маскарпоне

4

За крема Маскарпоне разбийте жълтъците със захарта, докато се получи пухкава смес. Ако имате съмнение за произхода на яйцата, може да направите...

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: