Крем Ванилия с Тиква

Разгледай всички 24 избрани предложения за крем ванилия с тиква в Един.бг.
Обикновен ванилов кремОбикновен ванилов кремСваляме крема от огъня и прибавяме ванилията, след което го разпределяме в купички за поднасяне....
Крем ванилия с яйца и нишестеКрем ванилия с яйца и нишестеОтделете предварително белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците и прибавете прясното мляко, което предварително сте сварили с част от захарта....
Крем от изцедено мляко с ванилияКрем от изцедено мляко с ванилияЖълтъкът на яйцето се разбива на пяна със захарта и ванилията, а белтъкът - на сняг....
Крем карамел с пасирана тикваКрем карамел с пасирана тикваКрем карамелът с пасирана тиква е много вкусен....
Печена тиква с крем карамелПечена тиква с крем карамелИзвадете внимателно готовата тиква с крем карамел от водата. Охладете и нарежете. Печената тиква с крем карамел е готова....
Лесен крем с кисело мляко и ванилияЛесен крем с кисело мляко и ванилияКиселото мляко се разбърква с пудрата захар и ванилията. Прибавя се към тях и сокът от лимона....
Лесен ванилов крем с нишестеЛесен ванилов крем с нишестеСваляме крема от огъня прибавяме ванилията, разбъркваме и разпределяме във формички, предварително намокрени с малко вода....
Ябълков крем с ванилов сосЯбълков крем с ванилов сосПоднасяме ябълковия крем с ванилов сос....
Крем карамел с тиква в таваКрем карамел с тиква в таваЗатоплете в тенджерка млякото, сипете вътре ванилията и захарта, бъркайте до стопяването. Млякото трябва да е да топло, но не и горещо....
Крем супа от тиква и картофиКрем супа от тиква и картофиМорковите, тиквата, картофите и лука режем на парчета. В тенджера на котлона слагаме вода да заври....
Тарт с ванилов крем с плодовеТарт с ванилов крем с плодовеТарта с ванилов крем с плодове севирайте, поръсен с пудра захар....
Тиквена крем супа с джинджифилТиквена крем супа с джинджифилВече почистена, измийте и нарежете тиквата на по-дребни парченца. Сложете я в дълбока тенджера заедно с наситнения лук....

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: