Кифлички със сирене с готово тесто

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за кифлички със сирене с готово тесто в Един.бг.
Солени Кифлички с Готово ТестоСолени Кифлички с Готово ТестоНатрошете сиренето и го разбъркайте с разбитите яйца. Тестото разделете на 2 топки....
Соленки с парено тесто и сиренеСоленки с парено тесто и сиренеСвалете от котлона и оставете малко да се охлади, след което добавете натрошеното сирене и яйцата, едно по едно....
Млечна баница с готови кори и сиренеМлечна баница с готови кори и сиренеМлечната баница с готови кори и сирене е готова. Източник: Рецептурник за обществени хранения...
Бадемови кифличкиБадемови кифличкиМесим до получаването на гладко тесто. От него откъсваме парченца тесто с големината на орех, от които оформяме кифлички....
Лесни орехови кифличкиЛесни орехови кифличкиОреховите кифлички се пекат в загрята на 180 градуса фурна до порозовяване. Горещите кифлички се овалват в пудра захар....
Къпани ванилови кифличкиКъпани ванилови кифличкиРазделяме на две готовото тесто и разточваме немного тънки листа, които нарязваме на квадрати със страна 7-8 см....
Бухтички от хлебно тестоБухтички от хлебно тестоТестото се разделя на две части, като всяка от тях се разточва на кора с дебелината на юфка....
Пилешко Филе в ТестоПилешко Филе в ТестоСлед около 30 минути ще е готово....
Картофени кифлички с ароматна плънкаКартофени кифлички с ароматна плънкаВзимаме брашното, настърганите яйца и останалите продукти и замесваме средно твърдо тесто, което разточваме на немного тънки листа....
Кашкавален пай с готови кориКашкавален пай с готови кориВ тава с високи стени с диаметър 26-28 см сложете пергаментова хартия, поръсете я със зехтина и отгоре поставете кори за баница, като обърнете краищата...
Тесто с мая и млякоТесто с мая и млякоСлед около 2 часа тестото е готово за моделиране на тестени изделия....
Сладки и соленки от едно тестоСладки и соленки от едно тестоРазделете тестото на две топки и го оставете покрито с кърпа да почива 30 – 60 мин....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: