Картофена Яхния със Свинско

Открий всички 25 кулинарни идеи относно картофена яхния със свинско в Един.бг.
Картофена яхния със сухи гъбиКартофена яхния със сухи гъбиПодправяме със сол и черен пипер, поръсваме с пресен магданоз и поднасяме яхнията топла....
Яхния от свинско с маслиниЯхния от свинско с маслиниКартофите се обелват, нарязват се на дебели филии и се добавят в яхнията. Чушките се режат на ситно и се прибавят заедно с маслините....
Картофена яхния с лук и масло от бабиния тефтерКартофена яхния с лук и масло от бабиния тефтерОставете яхнията да поври около 15-20 минути на тих огън. Поръсете с магданоз и поднесете топла....
Охлювена яхнияОхлювена яхнияОнези, които обичат охлюви, ще ви кажат, че това е най-вкусната яхния....
Пъстра картофена салатаПъстра картофена салатаОбелваме картофите, морковите и целината и ги слагаме да се варят в подсолена вода до готовност. Отцеждаме ги и ги нарязваме на кубчета. Смесваме...
Телешки кюфтета яхнияТелешки кюфтета яхнияЯхнията се застройва с двете яйца, разбити с лимоновия сок или с 3-4 лъжици кисело мляко. Поднася се топла....
Говежда зимна яхнияГовежда зимна яхнияГовеждото месо се смила 2 пъти, за да е по-фино. Слага се в подходящ съд и се обърква с ориза, яйцата, половин връзка ситно нарязан магданоз и сол...
Пресен грах яхнияПресен грах яхнияПочиствате младия грах и го слагате да се вари заедно със ситно нарязания пресен лук. Когато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто...
Говежда попска яхнияГовежда попска яхнияЗа попска яхния се взима по-тлъсто говеждо - от гърдите или от опашката. Нарязва се на малки парчета и се пържи до зачервяване....
Яхния от баклаЯхния от баклаНаръсва се яхнията с нарязан копър и се поднася с варен ориз за всяка порция и със зелена салата....
Яхния от елдаЯхния от елдаПоръсете със ситно нарязаните листа целина и свалете яхнията от огъня....
Картофена супа с кашкавалКартофена супа с кашкавалОставете картофената супа да ври на тих огън до сваряване на картофите....

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: