Как се Прави Домашен Сладолед

Открий всички 23 подбрани съвети относно как се прави домашен сладолед в Един.бг.
Домашен разсолникДомашен разсолникИзпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук. Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен боршДомашен боршДобавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора. Към сместа слагаме и желатина...
Торта със сладолед и бишкотиТорта със сладолед и бишкотиНаредете половината бишкоти в тава, посипете ги с коняка и върху тях поставете купчинки сладолед....
Домашен сироп от вишниДомашен сироп от вишниИзмийте и изчистете от дръжчиците вишните, без да вадите костилките им, смачкайте ги на ръка и ги оставете да престоят 24 часа. На другия ден ги...
Фин доматен сосФин доматен сосТози фин доматен сос е подходящ за макарони, печено месо, пържени кюфтета....
Домашен свински пастет по врачанскиДомашен свински пастет по врачанскиСварете свинското месо заедно с начукания бахар, дафиновите листа и солта и след като изстине, го смелете заедно с кипнатите за 5 мин. свински черен...
Доматен сос за зиматаДоматен сос за зиматаЧушките нарежете на тесни лентички, лука - на тънки филийки, чесъна – на парченца и целината - на малки кубчета. В олиото задушете за малко целината...
Карфиол с доматен сосКарфиол с доматен сосИзмитото, почистено и накъсано на клончета цветно зеле (карфиол) се вари в подсолена вода, докато омекне (може да се вари на цели глави и след това...
Доматен коктейл по африканскиДоматен коктейл по африканскиОбелете и нарежете на парчета доматите и лимоните, добавете стритата мента и пасирайте. Поръсете готовия безалкохолен коктейл със сол и черен пипер...
Бързи домашни ореховкиБързи домашни ореховкиОт сместа правим топки, които печем за кратко в силна фурна в тава, постлана с хартия за печене....
Класически домашни бишкотиКласически домашни бишкотиПри приготвянето на домашни бишкоти първо трябва да разбием много добре маслото със захарта....

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 1
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: