Задушени Броколи Карфиол и Моркови

Открий всички 74 авторски предложения относно задушени броколи карфиол и моркови в Един.бг.
Задушено телешко с моркови и дюлиЗадушено телешко с моркови и дюлиКартофите, морковите и дюлите, добре обелени и почистени, се сваряват поотделно. После леко се запържват в сгорещено масло....
Задушено агнешко бутче с лукчета и морковиЗадушено агнешко бутче с лукчета и морковиВ отделен съд запържваме морковите, нарязани на ивици и арпаджика....
Задушени овнешки котлетиЗадушени овнешки котлетиНачукваме леко овнешките котлети и ги овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме ги 30 минути да се овкусят, след което ги запържваме до зачервяване...
Говежди бъбреци задушениГовежди бъбреци задушениНакиснете говеждите бъбреци за 1 час в студена вода с малко оцет, може и само в студена вода. След това ги отцедете добре и ги нарежете на тънки филийки...
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко. Оставяме ги 30 минути на студено, след което...
Задушени говежди бъбрециЗадушени говежди бъбрециПочистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени. В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки...
Говежди котлети задушениГовежди котлети задушениПодбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер. Потапяме ги в брашно от двете страни...
Задушена мерлузаЗадушена мерлузаОтцежда се вече задушена риба и се нарежда заедно със зеленчуците върху филиите. Вкусна задушена мерлуза - опитайте!...
Задушена щукаЗадушена щукаПочистете щуката. Нарежете рибата на парчета, или я оставете цяла. Подредете в тенджера под наклон като керемиди. Залейте с виното, сипете врялата...
Суфле от карфиолСуфле от карфиолСварете добре в подсолена вода изчистения и нарязан карфиол, изцедете го, смачкайте го на пюре и го оставете да изстине....
Суфле от карфиолСуфле от карфиолСуфлето от карфиол се поднася със салата по избор....
Карфиол на параКарфиол на параСварете на пара карфиола за 15 мин., поставете го в плато и го поръсете с настъргана гауда Подправете с лимоновия сок, магданоза, кимиона, солта...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: