Домашен Сладкиш със Сладко и Орехи

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за домашен сладкиш със сладко и орехи в Един.бг.
Домашен разсолникДомашен разсолникИзпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук. Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен боршДомашен боршИзсипете нарязаното прясно зеле в кипящия бульон и варете 15 мин. Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре...
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора. Към сместа слагаме и желатина...
Домашен сироп от вишниДомашен сироп от вишниИзмийте и изчистете от дръжчиците вишните, без да вадите костилките им, смачкайте ги на ръка и ги оставете да престоят 24 часа. На другия ден ги...
Сладко от БананиСладко от БананиСлагаме водата на котлона да кипне и добавяме захарта. Обелваме и намачкваме презрелите банани и ги сипваме в тенджерата с водата и захарта. Варим...
Празнично Сладко РулоПразнично Сладко РулоЗагряваме фурната на 180 градуса. Пресяваме брашното 1-2 пъти. Смесваме го с бакпулвера, солта и захарта. Добавяме разбитите яйца и олиото. Разбъркваме...
Соленки с орехиСоленки с орехиМаргаринът и маслото разбиваме с миксер, добавяме постепенно солта, киселото мляко, жълтъците и накрая – брашното. След като омесим добре, слагаме...
Торта с орехиТорта с орехиЯйцата, захарта и орехите се разбиват добре. Сместа се излива в намазана с масло тавичка и се пече в слабо загрята фурна. След като се изпече,...
Домашен свински пастет по врачанскиДомашен свински пастет по врачанскиСварете свинското месо заедно с начукания бахар, дафиновите листа и солта и след като изстине, го смелете заедно с кипнатите за 5 мин. свински черен...
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехиЗалейте ореховите ядки с кипяща вода и ги оставете да киснат 15 мин., след това ги отцедете, обелете ги и ги оставете да изсъхнат. В тенджера сгорещете...
Лесен кейк с орехиЛесен кейк с орехиБием яйцата със захарта до побеляване, след което прибавяме брашното и постепенно мазнината, която сме избрали. Следват лимоненената кора и ромът....
Копривена чорба с орехиКопривена чорба с орехиПочистете копривата и я сложете да се вари с 6-7 ч.ч. вода, подсолена. Когато копривата омекне, я изваждаме и отцеждаме, след което я нарязваме на...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: